Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nekem ki kellene " szolgálni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ki kellene " szolgálni" a párom?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm szerint igen. Szerintem meg nem... ígyis többet teszek, mint amit akarok. Mosogatás stb ritka ha ő csinálja.

Állítólag nekem a kaját elé kéne tenni... csomagolni neki reggelit ,ebédet.. ő se csinálja meg nekem meg senki. Ritkán csomagolok neki ha van kedvem, de elteszi magának.

Vélemények erről?

Szerintem nem kisfiú egyik pasas se meg nem bejárónő itt senki

2023. szept. 26. 17:01
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő tartana el, az más. 3 műszakban dolgozol, gondolom, örülsz, hogy élsz...
2023. szept. 26. 17:15
 12/40 A kérdező kommentje:
8-as neked mi a nyűgöd? Nem tettem fel semmi hasonló kérdést sem.
2023. szept. 26. 17:23
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Tök érdekes, anyósommal erről beszéltünk a hétvégén (55 éves). Ő még azt vallotta, hogy a nőnek kell mindent fejben tartani, telefonálgatni szerelők után, rendet tartani otthon, főzni, bevásárolni, stb. A férfi meg hozza a pénzt és megteremti a megélhetést/lakhatást anyagi szempontból.

Közben meg nem így van!

Lehet, hogy régen ez volt az elvárt. Manapság ugyanannyit, ha nem többet adok bele a közös kasszába, szóval tőlem egy pasi se várja el, hogy mindent én csináljak otthon. Neki ugyanannyira kötelessége maga körül rendet tartani, bevásárolni, és szerelővel a műszaki dolgokról beszélni, mint nekem.

Az, hogy esetleg csomagolok neki kaját, miközben magamnak is dobozolom be a másnapi ebédet, egy gesztus tőlem, de senki sem kisbaba már, hogy ne tudja magának megcsinálni. És abszolút nem elvárhatóak egy nőtől azok a szokások, amik régen mentek, mert azóta már rengeteget változott a világ, és ha nem is teljes mértékben, de jobban egyenrangúak is lettünk az élet számos területén.

2023. szept. 26. 17:24
 14/40 A kérdező kommentje:
Anya is szokta kérdezgetni mit főztem mondom semmit aztán nagy csodálkozva kérdi h " hát akkor mit esztek?* " mondom ott a kenyér meg a felvágott mit ennénk... aztán jött a barátnőm is, így elgondokoztam h lehet velem van a baj h nem főzőcskézek hétköznap. Kenyeret stb veszek úgyis ott jövök haza a bolt előtt , éhen nem hal senki.
2023. szept. 26. 17:25
 15/40 A kérdező kommentje:

13!

Igen, ezen én is gondolkoztam. Mindig hallom, hogy ezt is azt is csinálja... de minek? Egyik sincs eltartva.

Engem reggel kért meg, hogy amit tegnap vett autó kössek rá biztosítást mert " vmi miatt" nem sikerült .. mondom jó. De mondom magamba mi vagyok én titkárnő? :D

Persze ő megcsinálja a férfiasabb munkákat szóval ennyi.

2023. szept. 26. 17:27
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Engem is biztos lepontozna a sok véranya, ha megtudnák, hogy csak hétvégén főzök magunkra 😀 hétköznap minden délben eszik meleg ételt a kisfiam (méghozzá szép adagokat 😅), vacsira meg szendvics, esetleg omlett, vagy tejbegríz...

Ne érezd rosszul magad, sajnos nem csak a barátnőd, de anyukád és az "anyósod" is irtó káros tanácsokat adnak.

Sz.rd le a véleményüket! Csináljatok úgy, ahogyan nektek jó!

2023. szept. 26. 17:28
 17/40 anonim ***** válasza:
39%
Egy gesztus, semmi több. Ha akarod csinálod ha nem akarod nem csinálod. Érdekes kommenteket olvasok 😂😂😂😂
2023. szept. 26. 17:29
 18/40 A kérdező kommentje:

Ha lesz gyerek akkor lehet én is rossz anya leszek, munka mellett nem tudom lesz-e energiám majd főzni.

Hétvégén is majd szenvedés 3-5 óra. Próbálom én is az időmet spórolni dehát nem mindenen lehet

2023. szept. 26. 17:36
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ki kellene szolgálnom, az tök olyan lenne, mintha egy gyerekre vigyáznék, szóval tuti nem tudnék férfiként nézni rá, és a szex akkor kizárt"

Ugyanezt érzem. Akit ennyire ellátok, az valamiért (kora, betegség) miatt magatehetetlen, és nem vonz.

2023. szept. 26. 17:39
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egyáltalán nincs veled semmi baj! A normális férfiak nem cselédet, hanem egyenrangú társat keresnek. Egy szerintem egészséges kapcsolatban a mosogatást, a mosógépbe pakolást, a takarítást vagy a kaja készítését bármelyik fél meg tudja csinálni és nincs olyan, hogy "mivel én vagyok a férfi, akkor a nő dolga a vacsora főzés" meg "én vagyok a nő, akkor nekem anyagilag nem kell hozzájárulni a háztartáshoz,mert az a férfi dolga". Most már ilyen időket élünk. Ha külön élnek az más,de ha együtt laknak, akkor igenis fel lehet, sőt véleményem szerint fel is kell osztani a feladatokat. Nem úgy csinálni, hogy az egyik fél megszakad a feladatokban.

Régen utáltam főzni, csak nyűg volt. A mostani párom mellett viszont megszerettem, ő nagyon otthonosan mozog a konyhában. Sokat dicsér és megerősít ebben :) mi mindig átbeszéljük, hogy mikor mit ennénk és hogy főzzük meg. Van, hogy együtt készítjük el a kaját. Nem ritka a hideg vacsora (kenyér, felvágott stb),de ez is tök oké. Az egyetlen dolog, ami női munka és én csinálom,az a vasalás. Ő nem ragaszkodik hozzá,de neki nagyon szívesen megteszem. 32n

2023. szept. 26. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!