Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem szeretitek ha a párotok barátai nálatok vannak és ki kell szolgálni őket meg stb?
A lakasomra nem engedem oda a pasim baratait. Igy nincs kiszolgalasi problema. Durva,h szolganak neznek teged.
N
Akkor nem zavar ha az illetők tudják mikor kell lelépni. Pl. ha már látszik, hogy fáradt vagyok, vagy nagyokat pislogok stb. akkor illik távozni.
Kiszolgálással is úgy vagyok, hogy van kirakva az asztalra valami kis rágcsa meg innivaló és mindenki megoldja magának, egy haveri összeröffenésért nem csinálok terülj terülj asztalkámat.
Hozzánk ritkán jönnek, de mi együtt látjuk őket vendégül, és ahogy észrevettem náluk is így van, legutóbb is a srácok is sütöttek, terítettek, kérdezték töltsenek-e, stb. Tehát ez kölcsönös.
Az általad leírt verziót viszont nem preferálnám.
Nálunk a párom sokkal többet ugrál, mint én, szóval nincs ilyen gond.
Egyébként én egyszerűen megoldom, nappaliban asztalra kirakva minden rágcsa, konyhában az asztalra svédasztal módra a többi kaja, ami nem fér el bent, plusz az üdítők, poharak. Érezze magát mindenki otthon, szolgálja ki magát.
Az meg nem nagy teher, hogyha látom, hogy valaki nem iszik, nem eszik, akkor felsorolom, hogy kér-e esetleg valamit.
Engem sokkal jobban frusztrál a készülődés része, a bevásárlás, főzés, ha vendégeket várunk, mert azt akarom, hogy minden tökéletes legyen, és így merő kapkodás a napom. :D
De mire megjönnek a vendégek, általában lenyugszom, és az elrontott sütin/ropin/akármin sem hisztizek már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!