Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szeretitek a barátnőtöket, de alig tudtok találkozni, sajnálnátok a pénzt közös albérletre?
Nem értem, milyen választ vársz. Minden a körülményektől függ. Ezer különböző oka lehet annak, hogy igen és annak, hogy nem.
>Ha szerelmesek vagytok
Vigyázz ezzel, mert eléggé övön aluli. A szerelem önmagában nem old meg semmilyen problémát, legfeljebb elrejti vagy késlelteti őket. Szerelemre hivatkozva nekiugrani felelőtlenül fontos döntésenken nagyon rossz ötlet.
Persze az is világos, hogy a párkapcsolat természetese fejlődésének egyik "mérföldköve" az, hogy összeköltöznek a felek. Tehát az kell, hogy meglegyen az igény és a törekvés, de a körülményeket sajnos sosem szabad csak úgy figyelmen kívül hagyni.
Bocs, hogy nőként írok, de itt azért nem mindegy, hány évesek vagytok. Én 23 évesen jöttem össze a párommal, és még akkor sem tartottam a 8 hónapot olyan rohadt hosszú időnek, hogy belebetegedjek, hogy nem kelünk-fekszünk együtt. 1-2 év már az lenne, igen.
Én mondjuk egy keveset még várnék, hogy legalább némi pénzr össze tudjatok spórolni.
Hello. Mindent felesben fizetnénk, a kauciótól kezdve? Ha igen, vagy esetleg nekem többet kéne beleadnom kicsit, akkor simán összeköltöznék.
Ha nekem kéne eltartanom a nőt akkor nem.
Az se mindegy, hogy a csaj kényelemből akar csak összeköltözni, vagy tényleg velem akar élni. 8hónap még semmi szerintem.
Nem sajnálnám a pénzt nőként sem, de nem 8 hónap után hanem mondjuk 1-2év után amikor már a rózsaszín köd kicsit kevesebb. Jobb lenne olcsóbb opciót keresni hisz még felesbe is húzós főleg a kezdetekben, gondolom mivel a szülőkkel laktok nincsen saját pl konyhafelszerelésetek, bútorok, nagy háztartási gépek stb, ami nagy kiadás és főleg nehéz úgy összekerülni hogy extrán nehezítő körülmények vannak. Beszélgetni kéne a dolgokról, a tervektől a főzésen át a pénzügyekig mindenről. Abban lesz a válasz.
Viszont azt is számításba kell venni hogy pl mennyi időre adják az albit, mert ha pl X év/hónap, akkor úgy kell belevágni hogy legyen terv a folytatásra (ha lesz és túléli a kapcsolat az együttélést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!