Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtátok hogy itt az idő eljegyezni a barátnőtöket?
Hol van az a pont a kapcsolatban,ahol házasodni szoktak? Van egyáltalán erre valami íratlan szabály?
Az egyik barátnőm mesélte hogy őt akkor jegyezte el a párja amikor már nagyon nehezen tudtak találkozni így döntéskényszerbe kerültek hogy szakítnaak,vagy összeköltöznek.
Kérlek,kort is írjatok! Köszi!
23/L
Hát sorry, de nem 23 évesen jött el az az idő...
Akkor mi még mindketten a szüleinknél éltünk, egyetemre jártunk, igencsak nevetséges lett volna abban a helyzetben egy lánykérés. 3 évvel később, amikor külön tudtunk költözni, számomra akkor jött el a lánykérés ideje.
Hát én meg 23 évesen már 1 éve stabil munkahelyen dolgoztam ( egyetem után). És akkor kérte még a párom a kezemet ( bár még korainak éreztem, de nem ilyenek miatt, egyszerűen ilyen vagyok).
Másik barátnőm meg 23 évesen már házas volt. Nekem ez sok lett volna akkor.. Nem vagyunk egyformák.
26N
#4 Félre ne értsetek,nem terveztem házasodni az elkövetkező években,nem ezért kérdeztem :D
Egyébként köszi a válaszokat!
Sokmindentől függhet. Az adott embertől, élethelyzettől, talán némileg a kortól, a kapcsolat minőségétől, érettségtől stb...
Én 24 voltam mikor megkért a férjem, ő 21. Alig 1 hónapja jártunk együtt. Anno azt mondta, hogy már 2 hét után tudta, hogy feleségül fog venni:)
Mindketten suliba jártunk még (pont nyári szünet volt). 1 évünk volt még hátra. Mikor eljött a suli vége, ő levizsgázott, én is szakvizsgáztam, kerestünk munkát, és mire az 1. évfordulónk jött, már együtt éltünk pár napja. Fél évre rá pedig össze is házasodtunk. Természetesen az esküvőnket mi fizettük. Ekkor 25-22 évesek voltunk. Mi így éreztük jónak, nem volt mire várni.
Vannak viszont olyan emberek is, akiknek 5-8-10 év kell, hogy eldöntsék, el akarnak köteleződni a párjuk mellett. Szóval változó. 31/N- 28/F
- legalább egy-másfél év együttélés - hisz akkor már kezdenek sokszor kibukni a dolgok (hiszti, önállótlanság, hárpia-természet, sértődés, lustaság...)
- stabil anyagi háttér
- munka mindkettőnknek
Kb. ezek, és persze az érzés, hogy szeretem és vele akarok élni. Ez a legerősebb, de az észt sem árt bevonni egy ilyen döntésbe ;)
34ffi
8 ez nagyon aranyos.... Anyacsavar :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!