Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem állunk túl jól anyagilag, nekem még lenne pénzem, de az ő adósságait törlesszük hónapról hónapra, szeretném eljegyezni, de ahogy nézem, csak ezüst gyűrűre futná, nagyon cinkes lenne?
Szerintem az eljegyzéshez nem kell gyűrű.
Majd megveszitek a karikagyűrűket, ha kicsit jobban álltok. Én inkább várnék, mert az ékszer tartós érték, megéri belefektetni a pénzt.
Karikagyűrűt azért inkább együtt válasszatok. :)
Ha lánykérést szeretnél, akkor vegyél neki kísérőgyűrűt, ha csak karikagyűrűt akarsz, akkor beszéljétek meg, hogy házasodtok, és tartsatok eljegyzést karikagyűrűkkel, de azt közösen válasszátok ki.
Persze a kettő nem zárja ki egymást, legfeljebb anyagi okokból. :)
Eljegyzési gyűrűnek szuper az ezüst, én karikagyűrűnek nem választanám, napi hordásban deformálódik.
Viszont ma már vannak szuper alternatívák, érdemes körbenézni, én pl volfram gyűrűt szeretnék, ha odáig jutunk. :)
Nem a gyűrű értéke határozza meg a kapcsolatot! Erre futja, a szándék megvan, ha szeret akkor is igent mond ha egy virág gyűrűvel kéred meg :)
Karikagyűrűnek viszont az ezüst tényleg nem a legjobb, mert könnyen karcolódik, deformálódik, cserélni ezt meg annyira nem szereti az ember.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!