Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Nem szeretnék sok pénzt kiadni az eljegyzési, valamint a karikagyűrűkre, mert úgy gondolom, hogy nem ezen múlik.
Ezüst gyűrűk is szépek, viszont ha az eljegyzési gyűrű ezüst és netán arany karikát akarna a párom, akkor az nem illik egymáshoz, nem? Vagy rosszul gondolom?
Meg kéne beszélni, hogy az ezüst vagy arany színt szereti. Mert az épp lehetne, hogy ezüst eljegyzési, fehérarany karika..
De ha sárgaaranyat szeretne hagyományos karikagyűrűként, akkor tényleg nem jó ha ezüstöt veszel..
Egyébként meg nem szimpatikus a hozzáállásod.. Ez az ékszer örök. Az ezüst nem tartós, az arany igen (legyen az fehér vagy sárga).
Egyébként mit jelent a sok? 30ezerért már gyönyörű arany gyűrűket lehet kapni, szerintem ez nem sok érte..
Mi lenne, ha ezt a pároddal beszélnéd meg? Gondolom már elég nagyok vagytok az ilyen felnőttek beszélgetésekhez. Mondd el neki az álláspontodat, aztán ő is elmondja az övét. Persze ez így nem túl romantikus és kicsit se olyan mint a filmekben, ahol a pasi magától választja ki a nő vágyott gyűrűjét, de legalább elkerülhető, hogy a nagy pillanatkor sírásra görbüljön a szája az ezüst gyűrű láttán, mert ő mondjuk "hagyományos" aranyra számított.
Szóval első körben én megtudakolnám, hogy a párodnak milyen elképzelései vannak a jegygyűrűvel illetve a karikagyűrűkkel kapcsolatban, aztán lehet közelíteni az álláspontokat. Sok sikert!
Neked nem számít. És a párodnak mi a véleménye erről? Neki sem számít?
Az én férjem sem hordott gyűrűt, nyakláncot soha életében, de a karikagyűrűjét hordja, nekem pedig még eljegyzési gyűrűt is vett külön. Az volt a meglepi, a karikát pedig együtt választottuk.
Nekem fontos volt. Ő ezt tudta, ezért egy percig nem gondolkozott azon, hogy valami bizsut adjon.. Ha már egész életemben hordani fogom, akkor az legyen tartós.
Fehérarany, köves gyűrűt kaptam. Az árát nem tudom, de ha jól sejtem 30 ezer körül lehetett.
A két sógorommal ott voltam, mikor választottak és szintén arany, köves gyűrűket vettek. Az egyik 40ezerért, a másik 25ezerért. Utóbbi le volt akciózva, egyébként 35ezer lett volna.
Szerintem 25ezer forint egy szép arany gyűrűért nem sok.. Egész életében hordani fogja.
Szerencsére a férjemnek nem ilyen volt a hozzáállása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!