Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mikor fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor fogja megkérni a kezem?

Figyelt kérdés
Sziasztok barátommal 3éve vagyunk együtt. Szerintetek mikor fogja megkérni a kezemet? Tervben van már a jövőben minden ő is ugyan úgy szeretne mint én pl majd gyereket vagy bármit. Tehát ő is velem képzeli el az életét ebbe biztos vagyok. Viszont szerinte a házasság csak egy papír és felesleges, de tudja hogy nekem nagyon sokat jelent. Párszor hangoztatom neki, hogy mennyire jó lenne pl. ha látok egy lánykérős videót de ő mindig viccelődik és azt mondja hogy majd 50év múlva kéri meg a kezem(nyilván viccel, vagyis remélem)

ma 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Megmondta, hogy soha nem fog megkérni és nem lesz házasság. Neked ez minden vágyad.

Innentől kezdve semmi dolgotok egymással. Főleg, ha gyereket is ugyanúgy szeretne, mint esküvőt. Szerinted miért nem akar elvenni? Hogy bármikor szabadon leléphessen. A gyerekkel úgy is te maradsz ott, ő semmit sem kockáztat.

ma 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el. Megmondta kerek perec, hogy nem akarja. Mire vársz?

Emiatt két, tökeketesen működő kapcsolatbol is kiszálltam emiatt. Inkabb egyrdul, mint várni valakire, aki nem ugy szerer, mint én őt.

Ja, csak kérdezem: Ha csak egy papir, akkor miert is nem lehet?

ma 09:34
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha ven esze,akkor soha.
ma 09:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ~50 év múlva. Vagy még akkor sem.

Ha csak egy papír és nincs jelentősége, akkor miért áll ellent ennyire? Nyilván mert nem csak egy papír és igenis van jelentősége, ezt ő is tudja. Ha nem érdekelné egyáltalán, akkor a kedvedért belemenne, de nyilvánvalóan érdekli, ezért nem teszi meg ezt a lépést.

Felesleges várni a csodát. Állj elé, és kérdezd meg kerek-perec, hogy el fog-e venni feleségül, mert ha nem, akkor keresel valakit, akinek ez is ugyanolyan fontos, mint neked.

ma 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog eljegyezni. Vagy elfogadod ezt, vagy tovább állsz. Nem fogja meggondolni magát.

Én sem akarok házasságot és a párom sem. Többször is megbeszéltük, hogy nem vágyunk esküvőre. Ez 10 éve is így volt, mikor összejöttünk, 5 éve is és most is.

ma 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
sztem, erre még várhatsz egy darabig
ma 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem te vagy neki az igazi. Ezt elég sok férfi elmondja, aztán jön egy nő, őt meg pár hónap alatt elveszi...
ma 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hahó.Jelezte többféle módon, hogy nem akar se megkérni,se elvenni.

Ideje lenne lépni és keresni olyat, akinek ugyan úgy ez a vágya.

ma 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!