Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt gondoltam, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt gondoltam, hogy a párom nyaralás alatt fogja megkérni a kezem, de valószínű, hogy nem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy idén meg fogja, de abban reménykedtem, hogy nyaralás alatt. Most csalódott vagyok :(
2015. aug. 10. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
És mire alapoztad ezt az isteni sugallatot?
2015. aug. 10. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Neked is furcsa álmaid vannak...
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Majd megkéri ha úgy érzi, ha sürgeted kényszer lesz, ne tedd, a saját érdeked is, ha már az övét elfelejted.
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Kérd meg te a kezét! -.- :D
2015. aug. 10. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Az igen. Nyaralni visz és idén megkéri a kezed. Te meg csalódott vagy. De sz*r már neked. :D
2015. aug. 10. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Kérlek mondd h te íttad ezt a kérdést :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eljegy..

Amúgy meg igaza van előttem szólónak, nemhogy örülnél, hogy nyaralnj vitt, te meg itt még elégedetlenkedsz.. szánom szerencsétlen pasidat, nem tudja mire vállalkozik..

2015. aug. 10. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Semmit. Esetleg nem távoli megérzésekre kéne alapozni egy komoly döntést, mint az eljegyzés, hanem le kéne ülni megbeszélni, hogy egyáltalán a másik fél akar-e házasodni? Ha igen, akkor mikor érzi ideálisnak?
2015. aug. 11. 09:16
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
#6-os. Azt a kérdést én is olvastam. Kegyetlen volt :D
2015. aug. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!