Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mikor fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor fogja megkérni a kezem?

Figyelt kérdés
Sziasztok barátommal 3éve vagyunk együtt. Szerintetek mikor fogja megkérni a kezemet? Tervben van már a jövőben minden ő is ugyan úgy szeretne mint én pl majd gyereket vagy bármit. Tehát ő is velem képzeli el az életét ebbe biztos vagyok. Viszont szerinte a házasság csak egy papír és felesleges, de tudja hogy nekem nagyon sokat jelent. Párszor hangoztatom neki, hogy mennyire jó lenne pl. ha látok egy lánykérős videót de ő mindig viccelődik és azt mondja hogy majd 50év múlva kéri meg a kezem(nyilván viccel, vagyis remélem)

nov. 23. 09:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is így voltam egy exemmel, sok év után szakítottunk, majd egy éven belül megnősült. Amikor találkoztam a mostani férjemmel, ő egy 6 éves kapcsolaton volt túl és nem vette komolyan. Engem egy hónap után meg akart kérni, wgy év múlva már esküvőt szerveztünk. Eltelt 10 év ezalatt mindent megtettünk, ami női szemmel az elköteleződést jelenti (gyerekek, költözés, ház, karrier összehangolása).
nov. 23. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Megmondta, hogy nem fog elvenni, mi a problémád?

Ő őszinte volt, csak te naiv vagy, és nem hiszel neki. Akkor várj rá 5-10 éven át. Ha neked ez jó.

nov. 23. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

Ha valaki ezt hangoztatja, hogy a házasság csak egy papír, annak van egy rossz hírem... :D

De az hogy te meg ennyire rá vagy függve a témára, ez sem normális dolog. Azt az érzetet kelted, hogy tökmindegy hogy kinek, de valakinek a felesége legyél meg szüljed a koboldokat. Tényleg ez a legfőbb célod?

nov. 24. 00:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy nekem mindegy, hogy kinek a felesége leszek. Nyilván a jelenlegi párom felesége szeretnék lenni, kicsikét félreértetted a kérdést
nov. 28. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet, hogy tőle lenne célszerű megkérdezni ezt. Nem szentírás, hogy ki mennyi idő után lesz eljegyezve. Valaki már akár 1 év után, más meg 10 év után se.

Azt lehet tudni, hogy miért tartja feleslegesnek egyébként a házasságot? Családi minta?

És ha tudja, hogy neked ez sokat jelent, mégsem akar hallani sem róla, akkor én a helyedben elgondolkodnék ezen a közös jövőn.

Ezt szerintem jó lenne mielőbb letisztáznotok.

nov. 28. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Világosan megmondta hogy mit gondol a házasságról, nem akarja, feleslegesnek tartja. EZ a hozzáállás nem fog megváltozni.

Azaz a büdös életben nem fog megkérni.

Ha neked ez fontos, akkor az idődet, a fiatalságodat pazarlod el erre a jövőtlen kapcsolatra, teljesen feleslegesen.

Nyilván a te döntésed, tovább vársz e még éveket a nagy semmire, csak majd ne gyere vissza ide panaszkodni hogy 5 vagy 10 év után se kért meg.

Azt sem értem, hogy ez miért csak 3 év eltelte után merült így fel. Ez rengeteg idő úgy, hogy egy olyan emberre pocsékoltad akivel abszolut nem akarjátok ugyanazt.

Ez olyan mintha olyannal lennél aki nem akar gyereket, miközben te igen, csak reméled, hogy majd megváltozik, nos nem, nem fog.

Vagy elfogadod, hogy életed végéig szimplán a csaja leszel, a baratnője, ő meg a te pasid, és ennyi, vagy még időben lépsz és keresel olyan párt, akivel azonos az értékrendetek, és a közös élethez való hozzáállásotok.

dec. 10. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!