Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol kérjem meg a kezét?
Megszeretném kérni életem szerelme kezét. Különlegesen szeretném feltenni neki ezt a kérdést, de nincs ötletem 😞.
Esetleg tudnátok jó tippeket adni hogy hol kérjem meg? Bármilyen ötletet szívesen fogadok
Te ismered, te tudod hogy privátot szeretne vagy emberek között? Otthon is lehet ha zárkózottabb típus.
Étteremben, akár korcsolyázás közben, ha szerettek korizni.
Vagy sétáljatok együtt egy szép kivilágított helyen, este (jól beöltözve, hideg van) és tedd fel a kérdést.
Otthon esetleg csak szimplán letérdelsz, vagy akár kirakod kis rózsaszirmokból, vagy tortára írva (filmes ötlet)
Több nem jut eszembe.
Szerintem értékelni fogja az igyekezeted. Remélem igen-t mond. :)
Írhatom azt is, hogy egy városi séta alkalmával térjetek be a mekibe és két sajtburger között tedd fel a nagy kérdést...
Nem ismerjük, nem tudjuk hogy mit szeret?
Van akit pl. zavar, ha más is ott van és szemtanúja a lánykérésnek, van akit az sem zavar, ha többen vesznek benne részt és felkerül a youtubera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!