Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan és hol kérjem meg a kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol kérjem meg a kezét?

Figyelt kérdés

Megszeretném kérni életem szerelme kezét. Különlegesen szeretném feltenni neki ezt a kérdést, de nincs ötletem 😞.

Esetleg tudnátok jó tippeket adni hogy hol kérjem meg? Bármilyen ötletet szívesen fogadok

nov. 17. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha életed szerelme lenne és égne benned a tűz, akkor szívből jönne, hogy hol és hogyan. Egy csomó mindennek kellett már lennie a kettőtök történetében, amiről eszedbe jutna helyszín/körülmény bármi, amiről mi nem tudhatunk, nem fogjuk tudni javasolni.
nov. 17. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Te ismered, te tudod hogy privátot szeretne vagy emberek között? Otthon is lehet ha zárkózottabb típus.

Étteremben, akár korcsolyázás közben, ha szerettek korizni.

Vagy sétáljatok együtt egy szép kivilágított helyen, este (jól beöltözve, hideg van) és tedd fel a kérdést.

Otthon esetleg csak szimplán letérdelsz, vagy akár kirakod kis rózsaszirmokból, vagy tortára írva (filmes ötlet)

Több nem jut eszembe.

Szerintem értékelni fogja az igyekezeted. Remélem igen-t mond. :)

nov. 17. 21:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Privát tetszene neki az biztos. Várostnézni, kirándulni, sétálni szeret. Azért gondoltam megkérdezem hogy nektek milyen ötleteitek vannak, mert félek hogy valamit elrontok
nov. 17. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Írhatom azt is, hogy egy városi séta alkalmával térjetek be a mekibe és két sajtburger között tedd fel a nagy kérdést...

Nem ismerjük, nem tudjuk hogy mit szeret?

Van akit pl. zavar, ha más is ott van és szemtanúja a lánykérésnek, van akit az sem zavar, ha többen vesznek benne részt és felkerül a youtubera.

nov. 18. 00:12
 5/9 anonim ***** válasza:
46%
"Életed szerelme", de annyira sem ismered, hogy mire vágyna? Ez a házasság is faxa lesz...
nov. 18. 01:35
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
5! Nem mindenki kreatív meg ötletekkel teli. Maga az elhatározás is egy komoly dolog, miért kell bántani a kérdezőt? Inkább dícséretes, hogy valami különlegeset szeretne, és inkább ötleteket gyűjt, és nem nemtörődöm stílusban akarja.
nov. 18. 06:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el egy szép helyre, akár amihez közösen kötődtök valami miatt és egy őszinte beszélgetés alkalmával kérdezd meg. Nem egy akkora tudomány.. vagy ti nem szoktatok beszélgetni komolyabban?
nov. 18. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem szeretném ha ez nyilvánosság előtt történne. Nekem teljesen megfelelne itthon annak is nagyon tudnék örülni. Vagy ha annyira különlegesen akarja max vigyen el egy wellnes hotelbe és ott is kettesben kérje meg.
nov. 18. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Megkérted?
dec. 8. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!