Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kérjem meg a barátnőm kezét,ha nem szereti az ékszereket? Nagyon ritkán régen hordott fülbe valót. Annó meg karláncot adtam neki,de nem hordja!
Meg értem ha nem szereti,de mivel is kérhetném meg a kezét?
Nyáron le motorozunk a tengerre,a hangulat meg lesz!
Már csak 1 jó ötlet kellene?
Nem tudom ragaszkodjak e a gyűrűhöz mert nem igazán szereti.Nyaklánc is ki zárva
1/4mert ha felnőtt párkapcsolatok csoportba rakom,fenköntes lenéző válaszok jönnek sorra.
Ott csak az 5 csillagos éttermet ismerik és a legdrágább dolgokat.
Tini kapcsolatok /legalább segítő készek és találékonyak :)
Nos tehát mindenképp gyűrűvel kérjem meg?
Mikor alszik esetleg le mérem az ujját .
Régi páromnak fehér arany gyűrűt vettem el jegyzésünkre!
Hogy milyen lesz át kell gondolnom.
Ti milyet kaptatok rá?
Köveset esetleg lehet
A régi párod gyűrűje pont senki nem érdekel, az álmában méregetést meg felejtsd el, mert fix, hogy felébred rá :D
Komolyan...
Én semmilyet, mert a párom sohasem fog eljegyezni, de nekem egy kő nélküli, legyegyszerűbb tetszene, mert nem érdekel a cicoma :)
Szerintem beszélgessetek erről. Én pl amikor valami kapcsán szóba került az eljegyzés, akkor mondtam a barátomnak, hogy ne vegyen gyűrűt, mert fölösleges. Számomra a két karikagyűrű az eljegyzés "jele", kövest nem kérek, nem is hordanám.
Érdemes lenne megbeszélni, hogy ő mit képzel el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!