Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kérjem meg a barátnőm kezét,ha nem szereti az ékszereket? Nagyon ritkán régen hordott fülbe valót. Annó meg karláncot adtam neki,de nem hordja!
Meg értem ha nem szereti,de mivel is kérhetném meg a kezét?
Nyáron le motorozunk a tengerre,a hangulat meg lesz!
Már csak 1 jó ötlet kellene?
Nem tudom ragaszkodjak e a gyűrűhöz mert nem igazán szereti.Nyaklánc is ki zárva
Én sosem hordtam gyűrűt, csak néha nyakláncot, nem voltam korábban ékszeres, egyáltalán nem érdekelt az ilyesmi. Aztán jött a férjem. Aki valami olyan elképesztő érzékkel, gondoskodással és kedvességgel választ különleges alkalmakra ilyen darabokat, hogy az valami elképesztő. Kaptam tőle jegygyűrűt, egy-egy gyűrűt akkor, amikor a gyermekeink születtek, most pedig teljesen váratlanul egy negyediket is, mert nyáron lesz a 10 éves évfordulónk és nem bírta ki addig, úgy megtetszett neki és úgy eszébe jutottam róla, amikor meglátta. Mindegyikért odavagyok, mindig hordom őket és gyönyörűnek látom őket és elmondhatatlanul sokat jelent, hogy valaki ilyen végtelenül kedves dolgokkal, rám ennyire odafigyelve lep meg.
Szerintem hiába nem ékszeres lány, ha te találsz egy darabot, amiről nagyon azt érzed, hogy ez ő, akkor tökéletes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!