Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Veletek előfordult már hogy azért nem kívántátok a barátnőtöket mert kicsit meghízott lazább lett a teste, bőre?
amikor meghízott egy kicsit akkor jobban kívántam csak...
22F
Első válaszoló!
Ha már elmúlt a láng és ha ugyanolyan marad a teste akkor továbbra is kívántad volna?
Igen, kívántam akkor is mikor kicsit elengedte magát, de kevesebbszer.
Volt olyan kapcsolatom ahol nem változott az alakja a barátnőmnek, de már elmúlt a szerelem. Attól még kívántam mert szép volt, és jó megvoltunk. Nem volt köztünk vita meg ilyesmi, és jó volt a szex.
Mesélek valamit. Évtizedekkel ezelőtt volt egy lány, akibe nagyon szerelmes voltam. De tényleg nagyon. Annyira, hogy belebetegedtem, amikor kiszeretett belőlem, pedig már akkor is harcedzett, öreg róka voltam.
A minap láttam a profilképét a faszbukon. Hát, tuti, hogy nem állna fel rá a farkam! Nem sokat hízott, de mivel egy pöttöm csajról van szó, rettenetesen előnytelenül érintette ez a pár kiló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!