Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti kidobnátok a barátnőtöket azért, mert nehezen nyílik meg egy a múltjában lévő dolog miatt?
Szóval a lányt megerőszakolták.
Emiatt nem is akart összejönni a fiúval de az addig küzdött érte, amíg a lány végül mégis belement a kapcsolatba, mert látszott, hogy a fiú tényleg szereti.
Egy darabig ment a dolog, kialakulóban volt minden, kézfogás, összebújás, szájrapuszi ment,a csók viszont nagyon neccesen és szexről szinte szó sem lehetett.
A fiú eddig várt türelmesen de most a lány fejéhez vágta hogy az nem is szereti őt igazán mert nem képes megnyílni és esélyt adni neki, a múltja pedig nem kifogás..és elhagyta.
Ti mit gondoltok erről az esetről? Hogyan állnátok egy ilyen lányhoz?
(18L 22F)
Hát, ha nem akarna változtatni, akkor dobnám. Nekem is van több ilyen ismerősöm is, de mindenki igyekszik valahogy megnyílni a barátja előtt. Valaki még pszichológushoz is jár ez miatt.
Én pozitívan állnék hozzá, de ahhoz tényleg az is kell, hogy ő is próbálkozzon. Türelmes ember vagyok amúgy.
Alapból nem,de ha nem is akarja akkor már ott gondok vannak.Azt pedig csak ő tudja megoldani.
Türelmesen állnék hozzá,de csak akkor ha tényleg akarná a lány,és nem csak egy helyben toporognánk a kapcsolatban.A lassú tempó nem baj,de az előrelépés fontos.
Nem hagynám el azonnal, de ahogy a legtöbben írták, ha nem is próbál változni, akkor igen. Tényleg nem lehet mindent a múltra fogni. Ha ekkora baj van és ilyen gátlásokat okoz ez nála, akkor elkísérném egy pszichológushoz/szexológushoz és ennyi.
Semmi nem erőszak, de azt meg kell érteni, hogy nem lehet mindent a múlthoz hasonlítgatni, sőt... Intimitás nélkül nem is működik igazán jól egy kapcsolat.
Itt azért az időtényező is sokat számít. Aki elhajt egy traumatizált lányt, mert nincs rögtön szex, az egy hülye állat.
Másrészt ha telnek-múlnak a hónapok, és még csók is alig-alig akar összejönni, akkor felteszi az ember a kérdést, hogy esetleg tényleg így akar-e még tölteni éveket. Ez senkitől sem várható el, felnőtt emberek között testi együttlét nélkül nincs normális kapcsolat.
Szerintem a lány, ha még ennyire szörnyen nehezen megy neki, előbb próbálja meg magában rendbe tenni a dolgokat, mielőtt újabb párkapcsolatba vágna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!