Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, férfiak! Ti kidobnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti kidobnátok a barátnőtöket azért, mert nehezen nyílik meg egy a múltjában lévő dolog miatt?

Figyelt kérdés

Szóval a lányt megerőszakolták.

Emiatt nem is akart összejönni a fiúval de az addig küzdött érte, amíg a lány végül mégis belement a kapcsolatba, mert látszott, hogy a fiú tényleg szereti.

Egy darabig ment a dolog, kialakulóban volt minden, kézfogás, összebújás, szájrapuszi ment,a csók viszont nagyon neccesen és szexről szinte szó sem lehetett.

A fiú eddig várt türelmesen de most a lány fejéhez vágta hogy az nem is szereti őt igazán mert nem képes megnyílni és esélyt adni neki, a múltja pedig nem kifogás..és elhagyta.

Ti mit gondoltok erről az esetről? Hogyan állnátok egy ilyen lányhoz?

(18L 22F)

2015. jún. 14. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Bele se kezdenék egy ilyen kapcsolatba. Így is voltam épp eleget elhanyagolva a párkapcsolataimban. Akkor már inkább egyedül maradok. Abban is van tapasztalatom, hogy az ilyen lelki dolgok milyen lassan hozhatóak helyre és, hogy ha meg helyrejött, akkor megváltoznak benne dolgok és lehet, hogy akar majd mást. Nem egyszerű ez, előbb rendbe kell jönni és utána van esély egy boldog kapcsolatra. Viszont barátként meg tudnék neki ajánlani módszereket, terápiákat, szakembereket és támogatnám.
2015. jún. 15. 01:31
 12/16 A kérdező kommentje:
1,5 hónapja ment a dolog, ekkor lépett le a srác.
2015. jún. 15. 08:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyenért kidobni csupán azt jelenti, hogy nem szerette.
2015. jún. 15. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:

1,5 hónap ilyen korban az sztem még semmi. Ha ennyit nem bír várni a srác, akkor valszeg nem szeretett túlzottan, vagy rájött volna, hogy vmi komolyabb van a háttérben, és akkor nem az a megoldás, hogy te hülye p.csa, nem nyílsz meg nekem, akkor nem szeretsz, és elviharzani, mint vmi NBII-es operettprimadonna... nagyon nem ért a pszichológiához a srác,

Hülye kérdés lesz, de a srác tudta konkrétan, hogy mi a gikszer, vagy csak célozgattál rá? Mert az sem mindegy. Normális srác megérti, hogy molesztálás, erőszakoskodás milyen sebeket tud ejteni vkiben. Sztem majd menni fog, ha olyan srácra találsz, aki tényleg szeret. De emellett nem árt folyamatosan pszichológushoz is járni.

2015. jún. 15. 13:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Pontosan tudta a fiú hogy mi a helyzet..elmondta a lány neki.
2015. jún. 15. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:

A párom is erőszak áldozata volt.

A testvére kényszerítette szexre több alkalommal, még gyerekként. Belemenekült egy házasságba, elvált, de a mai napig szinte csak én tudom mi is történt!Észrevettem hogy valami van a múltban!

Megbízott bennem elmondta.

Ezekről a dolgokról nehéz beszélni, de nehéz azt is megérteni, hogyha bánt valakit, miért nem könnyít a lelkén!

2015. jún. 19. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!