Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit éreznétek ha a barátnőtöket leakarnák csapni a kezetekről?
Féltékeny lennél,ha a barátnődbe egy másik férfi (is) (rajtad kívűl) szerelmes lenne?
A párod munka társa, a baratnőd sosem bíztatta, alig ismerik egymást. Nincs is idejük ismerkedni munka helyen, sokszor a tudomására hozta,hogy van valakije az az te. De a férfi már viràgokat ad neki, reggel ha a párod munkába megy a sràccal gyakran összefut és olyankor a férfi feltartja beszélgetni akar, a párod hiàba mondja hogy elég volt már,nem lehet köztük semmi stb.
Facebookon is bejelölte a párodat,de a barátnőd letiltotta.
És utoljára egy levelet is kapott a pasastól amiben áradozott róla, de a párod elolvasta utána dobta is ki a levelet.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Ja és ami ennél is fontosabb MIT ÉREZNÉTEK?
CSAL FIÚK VÁLASZÁ ÉRDEKELNE. LÉGYSZI NE LÁNYOK ÍRJANAK, NEM ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI,HOGY KINEK MILYEN TAPASZTALATA VOLT.
A kérdésre vàlaszoljatok. Köszi :)
L
Szerintem ez zaklatásnak minősül amit rendőrségre is lehet akár vinni. Én haláli pipa, féltékeny és kezelhetetlen lennék, valószínű kiverném a csávó fogait.
20/F
A virágot azért fogadom el,mert a munkahelyemen adja oda. Nem merek jelenetet rendezni, pedig szívem szerint a fejének vágnám nem a földre a sok virágot. Annyit tudtam tenni,hogy szóltam neki minden alkalommal,hogy pénz kidobás amit csinál,nem fogom megtartani a virágait,de az már nem érdekli őt.
Nekem van rendőr ismerősöm haverom aki erre azt mondta ezzel a rendőrségen nem kezdenek semmit, sőt lehet valaki megkérdezné,hogy mi bajom van azzal ha valaki "udvarol" ezért feljelentést teszek? A haverom azt tanácsolta,hogy intézzük el négyszemközt vagy a barátom segítségét kérjem. De neki meg sok köze nincs úgy ehhez, nem szeretném belekeverni, felhúzni,nagyon mérges így is. Lehet csak az használna ha erőszakhoz folyamodnánk? A barátomból dől az indulat,agresszió. Nem akarom,hogy utàna ő járjon pórul!! Vagy megsérüljön. Ezért is nehéz ez, nem tudom mit tegyek.
Köszi a tanácsot. Munka közben adja a virágot amikor nincsen vendég. Akkor hozza a virágot és mások is ezt látják,nem is tudom mit gondolhatnak rólam,nagyon kellemetlen helyzetbe hoz. A virágot gyors hátra viszem. Kidobni nem merem már, mert egyszer rám szálltak emiatt a kollégák. A kezembe nyomja. Komolyan, szerintem ti sem tudnátok mit reagálni a helyemben,vagy én vagyok ennyire retardált, de nem merek feltűnösködni. A barátom szeretne vele találkozni, de nem vagyok benne biztos,hogy nem verekedés lenne a vége. Már több mint egy hónapja tart , és tarthatatlan ez az állapot. A barátomat senki nem bánthatja, lehet,hogy a kollégam provokálná. Tulajdonképpen engem is szokott, főleg a párommal, reggel mindig az utamat állja volt,hogy később indultam el otthonról, de megtalálta a módját,hogy beszéljen velem néha. Elegem van belőle!
Őszíntén szólva én azon gondolkodtam amit a haverom mondott. Hogy hívjam el egy beszélgetésre munka után a kollégámat és próbáljak vele beszélni erről.
A párom dolga, hogy megoldja. Ehhez kérhet tőlem segítséget, de ő dönti el mit tesz. Engem nem érdekelne a dolog addig, amíg nem fajul zaklatássá.
Nálatok ez a helyzet. Lassan érdemes lenne rendőrséggel fenyegetőzni. Nem normális a dolog... legközelebb mi lesz? Lakásodnál akar talizni majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!