Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti elengednétek a barátnőtöket egy másik sráccal külföldre?
Figyelt kérdés
A sráccal baráti alapon eddig párszor találkoztak. Viszont most kitalálta, hogy elvinné magával a barátnőmet külföldre, csak úgy. Az biztos, hogy a srácnak nem teljesen közömbös a barátnőm. Ti elengednétek így?2017. márc. 26. 15:36
1/24 anonim válasza:
Csak úgy ?? :)
Azt hittem munka, vagy tanulás miatt.
Így biztosan nem.
3/24 anonim válasza:
Kérdés: a barátnőd csak úgy otthon hagyna téged és elmenne egy szinte idegen sráccal külföldre?
4/24 A kérdező kommentje:
A srácnak valami munkán keresztül zajlik a dolog, de akkor is fura. Főleg h 3-4 napra mennének. A barátnőm menne, mert úristen külföld, stb.
2017. márc. 26. 15:50
5/24 anonim válasza:
Persze, elengedném, csak onnantól nem a barátnőm.
6/24 Bad G-Sus válasza:
engedd el, de akkor az életedből is engedd el :D
7/24 anonim válasza:
Elengedném, azzal a feltétellel, hogy vissza se jöjjön.
8/24 anonim válasza:
Miután bevarrtam a vagináját és popsilyukát. :D Amúgy nem, tudod mikor...
9/24 anonim válasza:
Ha megígéri,gogy vissza sem hozza minden további nélkül :D
10/24 anonim válasza:
A barátnőd miért nem veled akar külföldre menni? Ez abnormális dolog. Én biztosan nem vágynék ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!