Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti elengednétek a barátnőtöket egy másik sráccal külföldre?

Figyelt kérdés
A sráccal baráti alapon eddig párszor találkoztak. Viszont most kitalálta, hogy elvinné magával a barátnőmet külföldre, csak úgy. Az biztos, hogy a srácnak nem teljesen közömbös a barátnőm. Ti elengednétek így?

2017. márc. 26. 15:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%

Legfeljebb úgy, hogy közlöm vele, hogy egy luxuskuurvát arra a pár napra beköltöztetek a lakásba, de nem kell aggódnia, mert csak takarítani és főzni fog.

Ha belegyezik ebbe, akkor tőlem mehet.

De viccet félretéve, nyilván nem.

Sőt, már emiatt az ötlet miatt is kivágnám a csajomat, mint macskát sz***rni, tök nyilvánvaló, hogy azért menne csak el, hogy kefélhessen egyet a másik gyerekkel, egy ilyen hülye rib@@@ncra meg kinek van szüksége?

2017. márc. 26. 16:04
 12/24 A kérdező kommentje:
Hm, látom nagy az összhang :) igazából én elhiszem neki, hogy csak barátként menne ki, meg jó lehetőség arra h kijusson, de engem akkor is zavar a dolog, és nem hinném hogy én lennék a túl féltékeny. Megmondom neki, hogy ez így nem pálya.
2017. márc. 26. 16:08
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Fizeti a srác a kis kiruccanást amúgy? Én tuti kivágnám, már csak azért is, ha felhozná témaként, hogy ő akar menni. Én se mászkálok más csajokkal még könyvtárba se, nem, hogy külföldre napokat..
2017. márc. 26. 16:10
 14/24 anonim válasza:
100%
A gond ott kezdődik hogy a csaj bele is menni, szóval ha eddig nem is most tuti megcsalni vagy megfog. Egy normális kapcsolatban ilyen fel se kéne hogy merüljön.
2017. márc. 26. 16:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az még elképzelhető, hogy a barátnőd ennyire naív és bele se gondol, hogy egy félidegen puszta jóságból elviszi magával külföldre, ez nyilván nem ok nélkül történik.

Én megmondanám neki, hogy elmehet elvégre nem a tulajdonom, hogy rendelkezzek felette, de akkor vissza ne jöjjön többet, mivel ez így nagyon gáz: Ha ennyire naív és hülye akkor azért, ha pedig tudja mire vállalkozik akkor pláne.

2017. márc. 26. 16:24
 16/24 anonim ***** válasza:
Uccsónál a pont.
2017. márc. 26. 16:37
 17/24 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy a párommal szeretnék elmenni, közös élményeket szerezni, nem valami haverfiúval.
2017. márc. 26. 16:39
 18/24 anonim ***** válasza:

Mióta itt olvasgatom a kommenteket, egyre az motoszkált a fejemben, hogy miért csak a barátnődet hívta, miért nem mindkettőtöket?

Gondolom kocsival mennének nem repülővel, abba te is elférnél.

Nő vagyok, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen feltételekkel elmennék, vagy férfiként elengedném a barátnőmet.

Nem is értem, hogy ez hogy merülhetett fel egyáltalán???

2017. márc. 26. 16:39
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Megengedni és nem megengedni csak magadnak tudsz. :))

Beszéljétek meg.

2017. márc. 26. 16:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül. Nem is kéne vissza jönnie.
2017. márc. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!