Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti elengednétek a barátnőtöket egy másik sráccal külföldre?
Legfeljebb úgy, hogy közlöm vele, hogy egy luxuskuurvát arra a pár napra beköltöztetek a lakásba, de nem kell aggódnia, mert csak takarítani és főzni fog.
Ha belegyezik ebbe, akkor tőlem mehet.
De viccet félretéve, nyilván nem.
Sőt, már emiatt az ötlet miatt is kivágnám a csajomat, mint macskát sz***rni, tök nyilvánvaló, hogy azért menne csak el, hogy kefélhessen egyet a másik gyerekkel, egy ilyen hülye rib@@@ncra meg kinek van szüksége?
Az még elképzelhető, hogy a barátnőd ennyire naív és bele se gondol, hogy egy félidegen puszta jóságból elviszi magával külföldre, ez nyilván nem ok nélkül történik.
Én megmondanám neki, hogy elmehet elvégre nem a tulajdonom, hogy rendelkezzek felette, de akkor vissza ne jöjjön többet, mivel ez így nagyon gáz: Ha ennyire naív és hülye akkor azért, ha pedig tudja mire vállalkozik akkor pláne.
Mióta itt olvasgatom a kommenteket, egyre az motoszkált a fejemben, hogy miért csak a barátnődet hívta, miért nem mindkettőtöket?
Gondolom kocsival mennének nem repülővel, abba te is elférnél.
Nő vagyok, de elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen feltételekkel elmennék, vagy férfiként elengedném a barátnőmet.
Nem is értem, hogy ez hogy merülhetett fel egyáltalán???
Megengedni és nem megengedni csak magadnak tudsz. :))
Beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!