Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti elengednétek a barátnőtöket egy másik sráccal külföldre?

Figyelt kérdés
A sráccal baráti alapon eddig párszor találkoztak. Viszont most kitalálta, hogy elvinné magával a barátnőmet külföldre, csak úgy. Az biztos, hogy a srácnak nem teljesen közömbös a barátnőm. Ti elengednétek így?

2017. márc. 26. 15:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hagyd,akit vinni lehet,azt viszik is. Hülye közhely,de így van.
2017. márc. 26. 18:09
 22/24 anonim ***** válasza:

"A sráccal baráti alapon eddig párszor találkoztak."

Jaa,üzleti útra! A csaj fog neki üzletet csinálni,mert eladják ribinek! Azt sem tudjátok ezek szerint ki ez a gyerek!

2017. márc. 26. 19:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Most kövezzetek meg, vagy pontozzatok le, nem érdekel... ha férfi lennék... és ha régebb óta ismerné a férfit a barátnőm, vagy én ismerném a férfit régóta, akkor elengedném... és így sem azért nem, mert mi van ha megcsal, hanem mert nem ismerjük, így mi van, ha otthagyja egy vas nélkül az út közepén, vagy elrabolja vagy bármi egyéb... szóval azért nem engedném, mert féltem, és nem azért, mert mi van ha megcsal... bármikor megcsalhat, nem kell ehhez külföldi kiruccanás...ha ő ki szeretne menni, és én pl nem tudok menni, mert nincs annyi pénzem, vagy nincsen szabadnapom én simán elengedném a páromat, miért állnék az útjába, ha a vágyait szeretné megvalósítani? mindegy hogy nővel vagy férfivel megy, csak megbízzak az illetőben akivel megy... szerintem a bizalom mindennél fontosabb egy párkapcsolatban
2017. márc. 26. 19:55
 24/24 anonim válasza:
67%
kur.a
2017. márc. 26. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!