Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ki kellene " szolgálni" a párom?
Egyik barátnőm szerint igen. Szerintem meg nem... ígyis többet teszek, mint amit akarok. Mosogatás stb ritka ha ő csinálja.
Állítólag nekem a kaját elé kéne tenni... csomagolni neki reggelit ,ebédet.. ő se csinálja meg nekem meg senki. Ritkán csomagolok neki ha van kedvem, de elteszi magának.
Vélemények erről?
Szerintem nem kisfiú egyik pasas se meg nem bejárónő itt senki
A barátnőd szolgalelkű, Te nem. Kedveskedhetsz néhanapján, de nehogymár elvárás legyen ez a párod részéről.
Engem senki nem tudna a cselédjévé tenni, szerencsére.
Te se hagyd magad. Ha lehet, a magánéleti problémáidat ne ezzel a barátnőddel tárgyald ki.
Nekem is fura. Mamámtól hallottam ,.hogy papámat " kiszolgalta" egész életében de nekem ez a " szolga" szó benne a hideg kiráz... talán még nagyon régen elfogadhatóbb volt a kaja elé tevés stb. Mert a nő otthon háztartásbeli volt. Ma már ritka aki nem dolgozik.
Én is 3 műszakban dolgozok eszemben sincs pattogni otthon hogy rend,csend , fegyelem legyen.
Szerencsére nem is várja ezt el.
De nem értem az ő párját... fagyóból kiveszi a kaját neki h reggel csak melegítenie kelljen...talán még oké
Párom szárat kenyeret is elviszi ha kell nem vár el ilyet.
Kicsit megijedtem, hogy én vagyok ennyire lusta, disznó.
Idióta a barátnőd, az ilyen "nő"(nek nem nevezhető mártír gyepes pic$á)k miatt ragadnak le sokan ezen a szinten.
Jól érzékeled a dolgokat, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!