Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi az egészséges hazajárká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az egészséges hazajárkálás mennyisége?

Figyelt kérdés

Van egy pár, 2 éve vannak együtt. Húszas évei második felében járnak, együtt élnek, tervezik a közös jövőt. Mindketten egyetértenek abban, hogy egymás mellett akarják leélni az életüket, és hogy inkább előbb, mint utóbb szeretnének házasodni, gyereket vállalni. A pár egyik tagjának szülei vidéken élnek, kb 3 órányi autóútra. Egy hazajárás abból áll, hogy pénteken munka után egyből csomagolás és indulás, és vasárnap este érnek haza.

Ilyen körülmények között véleményed szerint mennyi az egészséges hazajárkálás mennyisége? Mennyi férne neked bele?

*Úgy szavazz, mintha te lennél a kapcsolatban a az a személy, akinek a párja a hazajárkálós. Tehát nem a te családodhoz mentek.

2023. szept. 26. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

8-al értek egyet.

Am erről a delikvens csak akkor fog leszakadni ha már lesz saját családja (gyerekei). Addig még futkozni fog haza.

2023. szept. 26. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem őszintén szólva semennyi.
2023. szept. 26. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt, hogy havi egyszer máshol töltsek egy hétvégét - exeméknél ez volt az alapszitu.

Utáltam, nem is kicsit. Gyakorlatilag havi egy hétvége teljesen kuka, és hétfőn-kedden úgy éreztem magam, mint a mosott fos :( - persze az nem volt opció, ohgy ő megy, én nem...

Aztán beleuntam, hogy minden hó utolsó péntekjén utazunk vidékre és bájologhatok a családjával 2,5 napon át. Ezer értelmesebb dolgot tudtam volna csinálni.

Végül szakítottam, ezt én nem.

2023. szept. 27. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Havonta- kéthavonta. De komplett hétvégére inkább az utóbbi maximum. Par órás közös programokkal nem lenne bajom, de egész hétvégéket gyorsan megunnam az biztos!
2023. okt. 3. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!