Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös fogyókúra a pároddal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös fogyókúra a pároddal, áttérés egészséges étrendre, életmódra? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ki volt az ötletgazda, teljesen közösen határoztátok el vagy noszogatni kellett a másikat?

Működött a közös diéta, motiváltátok vagy épp hátráltattátok egymást?

2022. szept. 26. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyenben részem. Nekem egészségügyi okokból kellett fogynom, nem akartam ráerőltetni a páromra - rajta is volt felesleg, de úgy gondoltam, nem az én dolgom beleszólni és úgy is tetszett. Nekem ez így jobb is volt, mert akkor egészében az én felelősségem.
2022. szept. 26. 14:47
 2/8 anonim válasza:

Persze az én ötletem volt, és nagyon rámenős tudok sokszor lenni.

Nem kifejezetten a fogyá v. diéta volt a cél, hanem hogy szervezzünk programokat... Most minden héten 2x megyünk usziba, tollasozunk itthon a kertben stb. Mindig ami az eszembe jut. Viszonylag fiatal vagyok, vagyis próbálunk mindent majd kipróbálni.

27/N

2022. szept. 26. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt "szerencsém" ilyenhez, mert egyedül fogytam le, de egy ideig (5-6 hónap) járt egy pár a konditerembe ahova járok. Látszólag mindketten fogyni próbáltak, de amíg én ledobtam 15 kg-ot, addig rajtuk nem sok változás látszott.

Jó dolog az egészséges életmód és közös programoknak is jó alapot adhat, de ha sportról / edzésről van szó, amikor fejben 100%-osan ott kéne lenned, mert van egy konkrét célod amiért dolgozol, akkor szerintem az esetek többségében kontraproduktív ha ott van a párod és akaratlanul is eltereli a figyelmedet.

2022. szept. 26. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Még egyszer senki kedvéért nem "fogyókúráznék" (az első ilyen majdnem az életembe került). Sőt, sohasem fogyókúráznék újra, az életmódváltás pedig másfél éve megtörtént.

Eszem, amit kívánok (glutén-laktózmentesen, természetesen), amikor, amennyit, és heti néhányszor sportolok.

Ez tökéletes, és ha felcsúszik 3-4 kiló, pont nem érdekel. Majd lemegy.

2022. szept. 26. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
36%
Nekem egészségügyi okból kellett diétáznom, és minthogy én vagyok az ételfelelős itthon, ez azzal járt, hogy a párom is részese volt ennek a diétának, nem főztem kétfelé. Neki sem ártott, egyébként, csak kár, hogy abbahagytuk. Mindkettőnknek jobb volt akkor, csak nekem már nincs energiám erre odafigyelni. Meg kedvem sem, őszintén szólva (160 grammos IR diétát tartottam a terhességem alatt, utána valahogy eltűnt a motiváció :/ ).
2022. szept. 26. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak feltűnt, hogy kezdünk dagadni :D pedig aktívan, sok kirándulással teltek a hétvégék, a munkánk sem ülő munka, de enni szerettünk.

S egy este simán megjegyeztem, hogy szerintem dagadtak vagyunk, el kellene járnunk valamit sportolni. Ebben a párom is egyet értett és másnap már a közeli pláza konditermében voltunk, kipróbáltunk sok órát abban a hónapban, míg megtaláltuk azt, amire már 3 éve járunk.

Én most babát várok, így arra az erőnléti órára nem tudok járni, de találtam olyan közepes intenzitású órát amit jól esik csinálni.

2022. szept. 27. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, azt még elfelejtettem mondani, hogy a covid alatt sem hagyott el a motivációnk. Az edző hetente 3 alkalommal tartott online élő edzést, azokra heti kétszer mindig becsatlakoztunk.

Szóval szerintem nálunk egymás puszta jelenléte is motiválólag hatott.

2022. szept. 27. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Együtt döntöttük el, h diéta lesz, aztán én olvastam utána, hogy mit hogyan, főleg én főztem, választottam egészségesebb alapanyagokat, számoltam a kcalt. Aztán szépen lassan kialakult egy fenntartható diéta ami mindkettőnknek jó és elég rugalmas. Megszoktuk, már gondolkodás nélkül megy, szeretjük szerencsére mindketten
2022. okt. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!