Léböjt kúra tapasztalat?
Sziasztok! Holnap fogok elkezdeni a Dr. Steinberger féle léböjt kúrát. Nem fogyás a cél (kicsit az is), hanem a méregtelenítés és sok jót is hallottam.
Valakinek tapasztalat? Ingerlékenység nem volt? Gondolom lemegy jó pár kg, ami főleg víz, de azt ti mind visszaszedtétek utána?

Szia!
Régi topic, de hátha olvassa még valaki. 5. napja csinálom a Joe Cross-féle léböjtöt. A Fat, Sick and Nearly Dead című film adott erőt, hogy belekezdjek. Tisztában vagyok a veszélyekkel, ezért nem is tűztem ki célt, hogy meddig csináljam. A joe féle 60 nap nekem kicsit túlzás, nem hinném, hogy addig bírnám, két hetet szeretnék egyelőre.
Az biztos, hogy én magasvérnyomásos vagyok évek óta és mióta ezt a léböjtöt csinálom 120/70-80 gyógyszer nélkül!!! Ami elég hihetetlen. Le kellett tennem a gyógyszert, mert a böjt második napján annyira rosszul lettem, hogy kis híján elájultam, nagyon leesett a vércukrom és a vérnyomásom. Mindenesetre, ha nálam ilyet produkálnak ezek a levek, akkor ez nekem gyógyszer. Egy csoda. Nem tudom, ha elkezdenék enni mi lenne, elképzelhető, hogy újra felmenne a vérnyomásom..., de egyelőre kitartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!