Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek meddig "egészséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig "egészséges" haza járni és a szülőknél aludni?

Figyelt kérdés

nem a szülők látogatása elken vagyok de még az ottalvassal sincs baj ha nagy a távolság.

De nálunk ez 40km csak. Páromnak és szüleinek is van saját autója.

De ő minden hónapban ott alszik és akármennyire is nehéz esetleg megoldani akkor se maradhat ki egy hónap sem!

8éve megy ez már h akármilyen dolgunk lenne neki haza kell mennie és ehhez igazit mindent.

Szüleit nem kell ápolni gondozni mert fiatalok.

2022. aug. 11. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A szülők élete végéig.
2022. aug. 11. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem oké havi egyszer, ha nem ugyanaz a város/megye, amíg nincs gyerek, mert akkor azért szerintem sok lenne havi egy az apja/anyja nélkül, amíg kicsi. Esetleg akkor a szülők jöjjenek.
2022. aug. 11. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:

De neked miért fáj ez? Félsz, hogy nem tudod elszigetelni? Irigykedsz, amiért nekik jó a kapcsolatuk? Vagy mi bajod ezzel?

Főleg 8 év után. 8 hét után érthető lenne, ha zavar ÉS megbeszélitek.

2022. aug. 11. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez teljesen rendben van! Több időt akar velük tölteni,ez miatt ott alszik hogy ott indítsa meg zárja a napot.

Miért nem mész vele te is?

2022. aug. 11. 19:11
 5/10 A kérdező kommentje:

Mert szerintem azért kicsit durva hogy a havi hétvége az mozdíthatatlan és minden ehhez van igazítva és minden más ezután jön.

Hiába lenne mondjuk könnyebb a saját dolgunkat megoldani úgy h mondjuk abba a hónapba nem esik ki egy hétvége mert az 2 3 nap mert van h pénteken megy.

2022. aug. 11. 19:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs ezzel gond. Akár gyerek születése után sem, ha meg tudjátok beszélni vagy viszi magával a nagyszülőkhöz.

Egyébként pedig addig töltsön mindenki időt a szüleivel, amíg tud, főleg ha jó a kapcsolatuk. Mellesleg gondolom kell neki az a havi egy éjszaka, amit egyedül tölthet. Fontos az énidő.

2022. aug. 11. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Havi egy hétvége simán belefér. Mi gond van ezzel? Örülnél neki inkább, hogy családcentrikus és szereti, törődik azokkal az emberekkel, akik felnevelték.
2022. aug. 11. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul közelítesz. Ezeknek a látogatásoknak nincs kézzel fogható haszna. Csak azért megy, hogy a szerettei közelében legyen, és feltöltődjön. Erre van szüksége. Mivel nem vagy az anyja, ezt nem pótolhatod, nem adhatod meg másképp.

Az a kérdés, hogy téged ez miért zavar 8 év után? Mi változott?

2022. aug. 11. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ameddig mindenkinek van kedve.

Én is ott szoktam aludni a szüleimnél havi 1x, mert nálunk a vacsora a fő összejövetel, és egyrészt szeretek meginni 1-2 pohár bort, másrészt bor nélkül se szeretek éjszaka vezetni egy órát erdei utakon, úgyhogy vacsora után nem megyek már haza. Sokkal praktikusabb.

Ez nem életkorhoz kötött.

Mondjuk nálunk rugalmasság van, tehát ha valami közbejön akkor gond nélkül elhalasztjuk a látogatást.

2022. aug. 12. 09:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én két hetente alszom anyueknal (50km-re laknak), a volegenyem is orul, mert van egy kis énideje (ő magának valóbb típus)

Nagyon szeretem a szüleimet, annyi időt akarok velük tölteni amennyit lehet, mert az ember azt hiszi van ideje, de ki tudja mennyi…szóval szerintem nem gáz, én megértem a parodat.

2022. aug. 12. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!