Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közel 10 éve együtt élek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 10 éve együtt élek egy nővel az ingatlan már meg volt mikor oda költöztem. Azóta szinte csak én dolgozom költöttem a házra is.szerettem volna ha papíron kapok amennyi részt a házból erre megsértődött azt mondta le akarom húzni! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? 10 év után ha nincs is tulajdonjogom de költöttem a házra fizettem a számlákat mellesleg ő alig alig dolgozik, akkor pofátlan ság volt amit kértem tőle?

2023. ápr. 3. 07:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%

"Az hogy o ingyen lakik ott, azt megteheti. Eleve albidijat kellett volna kernie toled, es utana felezni minden koltseget. Szerintem ugyanott vagy"

Te mi a búbánatról beszélsz? Az ember a párjától nem kér bérleti díjat. Az albérletet meg fizethette volna közösen is egy másik nővel, nem azt kell feltètelezni, hogy 10 évig egyedül élne, ha ő nem lenne. Ehhez még hozzá jön, hogy a költségeket is együtt fizetik normális esetben. Máris annyira már nem nagy szám, hogy ingyen lakhatott valahol, cserébe fizethetett minden számlát, ételt, egyebeket, plusz még a lakásfelújítást is, amihez semmi köze.

Hát ahogy így nézem, bőven szrul járt.

2023. ápr. 3. 11:53
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Kedves kérdező, inkább kezdj el gyűjteni magadra, mert ha szakítani fogtok, mehetsz onnan és sajnos egy szavad nem lehet, ezt az elején kellett volna tisztázni és akkor amit a házba öltél, lehetne most a számládon megtakarításként.
2023. ápr. 3. 11:58
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
10 év sok idő. Annyi éve nem dolgozik és te eltartod? Miért nem kérdezted meg az elején mikor oda költöztêl hogy mi az élet célja? Ő nem dolgozik te meg gurcolsz? Tudod ki élt volna vele ennyi időt. 10 év alatt mennyi pénzt tudtál félre tenni? Semennyit, mert kell a KMK-s nőnek.
2023. ápr. 3. 12:09
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha ő ennyire nem bízik meg benned, neked is csak szerződés alapján kellett volna tartást és felújítást teljesítened.
2023. ápr. 3. 13:44
 25/31 A kérdező kommentje:
Az is kiderült hogy a ház fele a 22 éves már külön elő lányáè igaz nem papíron csupán ígéret alapján. Szóval így duplán jól jártak
2023. ápr. 3. 14:36
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült? Még ennyit se mondott el őszintén, akkor tényleg nem értem, hogy miért akarsz vele maradni.
2023. ápr. 3. 15:40
 27/31 A kérdező kommentje:
13.kiszámoltam ugye ahogy írtad kb èvi 1mft egy albérlet.viszont én évi nettó 5mft ot keresek átlag. És nem hordom a pénzt máshová
2023. ápr. 3. 17:00
 28/31 anonim ***** válasza:
63%

27

Ha nem tudod számlákkal bizonyítani, hogy a fizetésed ráköltötted akkor egy perben nem sokra mész, őt meg látod, hogy nem érdekli.

2023. ápr. 3. 17:02
 29/31 anonim ***** válasza:
88%
De nekem ez akkor sem áll össze. Családot terveztek de bizalom az nincs?
2023. ápr. 3. 17:14
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy olyan hàzra költs ami nem a te tulajdonod. Nem. Semmi közöd nincs hozzá. Erről akkor kellett volna szerződést írni, tételes számlákkal igazolhatóan stb, amikor ezeket a felújításokat terveztétek, illetve ahogyan mentek a folyamatok. Amúgy meg 10 éve lakbèr nélkül laksz ott.

Ha ilyen módon fizettél a ház dolgaiba, a te bajod. Legközelebb ésszel a pénzügyekkel. Ha pedig lehúzásnak érzed a dolgot, cuccolj össze és költözz el, hagyd el, pereld el bizonyítékok nélkül. Sok sikert. Jaaaaa, hogy azért jó ott lakni mégiscsak...ha mást nem, érdekből.

2023. ápr. 4. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!