Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 10 éve együtt élek egy nővel az ingatlan már meg volt mikor oda költöztem. Azóta szinte csak én dolgozom költöttem a házra is.szerettem volna ha papíron kapok amennyi részt a házból erre megsértődött azt mondta le akarom húzni! Szerintetek?
Én is így vagyok a párommal, ház már meg volt, benne laktam és közösen építettünk a házhoz. Nem csak ő adott bele hanem közösen, illetve én csináltam mindent mint férfi. De ha szét mennénk akkor kifizetném amennyit bele rakott vagy eladnám hogy ne legyen becsapva. Ez a te verziód az lehúzás, annak mondják. Attól hogy már meg volt a ház, nem jelenti azt hogy minden az övé. Irattas vele egy papírt hogy te mennyit raktál bele a felújítása, bővítésbe és ha szét mentek akkor azt fizesse ki néked. Máskülönben buktad, még ha bizonyítani is tudod a bíróság nem fog neked igazat adni. Tapasztalat, mert a volt feleségem is így járt. Annak jár a szája, aki nem tett semmit az együttélés alatt.
Szóval: papirozd le hogy legyen menekülő utad, máskülönben veszett fejsze.
Ezt előre kellett volna papírozni, mostmár mondhat ő vagy te bármit.
Addig amíg nincs közöd semmihez, egy forintot nem szabadott volna bele tenni.
Beszelj ugyveddel.
Ugy gondolom hogy ha 10 evig ott laktal es koltottel akkor igenis jar tulajdonresz.
Dehogy jár tulajdonrész. Amit követelhetnél, az az értéknövelő beruházások rád eső része. Van ezekről számla? Ha nincs, akkor hosszú évekig elhúzódó pereskedésre számíthatsz.
Amúgy meg miért akarsz gyereket csinálni egy nőnek, aki nem dolgozik? Miért nem dolgozik? 10 évig miért nem zavart, hogy nem dolgozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!