Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közel 10 éve együtt élek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel 10 éve együtt élek egy nővel az ingatlan már meg volt mikor oda költöztem. Azóta szinte csak én dolgozom költöttem a házra is.szerettem volna ha papíron kapok amennyi részt a házból erre megsértődött azt mondta le akarom húzni! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? 10 év után ha nincs is tulajdonjogom de költöttem a házra fizettem a számlákat mellesleg ő alig alig dolgozik, akkor pofátlan ság volt amit kértem tőle?

2023. ápr. 3. 07:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az odaköltözés után kellett volna tisztázni. Elvárható, hogy ha valahová bekecózol, járulj hozzá a költségekhez. Ha a rezsi rád eső részét fizetted volna, és a férfi munkát megcsinálod, az még nem jogosít fel, hogy tulajdonrészt szerezz. Ha viszont te álltad a rezsit, felújítottál a saját pénzedből, akkor nem most kellene felvillanni a piros lámpának a fejedben. Most már örülj, ha bármilyen kötelezvényt aláír a párod.
2023. ápr. 3. 08:36
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

"Nincs probléma a kapcsolatunkkal közös gyereket tervezünk csupán szeretném biztonságban tudni magam mert sosem tudni mit hoz a jövő"

Ha van egy kis eszed, ezzel a nővel nem alapítasz családot, mert úgy megszívod, mint a huzat.

Már most (gyerek nélkül) sem dolgozik, mindent te fizetsz, te tartod el. Gyerek(ek) mellől pláne nem fog, te meg bele rokkansz, hogy egyedül megadj mindent.

És mellé még annyira unkorrekt, hogy mindezek után egy kis tulajdonrészt is sajnál tőled.

2023. ápr. 3. 08:40
 13/31 anonim ***** válasza:
63%
Hat szamold ki mennyi derleti dijat fizettel volna havonta ha nem ott laksz ingyen. Evi 1milla kettot biztosan. 10 ev alatt ez 12 millio forint. Koltottel a hazra ennyit? Ha igen, akkor vagy nullan mintha albit fizettel volna. Ha kevesebbet, akkor meg igy is kihasznaltad a not. Attol h van ott egy lakas, azert valaki kemenyen megdolgozott, pl az apja es lemondott a hasznarol a lany javara.
2023. ápr. 3. 08:56
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Csak akkor kellett volna összeállnod ezzel a nővel, ha van annyi megtakarításod mellette, hogy saját lakást is összehozol a 10 év alatt. Ha még ebbe az egészbe gyereket vállalsz, akkor marad ez a helyzet és reménykedhetsz, hogy nyugdíjas korodra nem rak az utcára. "Le akarom húzni", én mennék a helyedben és felépíteném az életem a nulláról x évesen, ha már elcsesztem, a gyerekről meg lemondanék.
2023. ápr. 3. 09:13
 15/31 anonim ***** válasza:
27%
Erre igy ne szülj!
2023. ápr. 3. 09:26
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ő egy férfi.
2023. ápr. 3. 09:28
 17/31 A kérdező kommentje:
Hát igen azt is megkaptam ha lesz közös család majd akkor a gyerek által lesz jogom mondjuk ezt nem teljesen értettem mivel nem fejtette ki normálisan
2023. ápr. 3. 10:10
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
17: Nem lesz neked semmi jogod a gyerek által. Kötelezettséged lesz, ha bemondod az unalmast. Úgy hívják:gyerektartás.Jogod akkor lesz, ha a tulajdoni lap széljegyére kerülsz legalább.
2023. ápr. 3. 10:17
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jogod nem lesz a gyerek által. Esetleg annyi, hogy ha kiskorú, és szétmentek, és nálad marad a felügyeleti jog, akkor beperelheted a nőt, hogy ossza meg vagy adja oda a lakáshasználatot. De ez eléggé valószínűtlen kimenetel.
2023. ápr. 3. 10:21
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
De mosz oszinten kerdezo? Mondd mar meg, 10 ev alatt egyedul tobbre mente volna? Tzdtal volna lakashitelt fizetni vagy kitorni az albibol? Valoszinuleg nem. Az hogy o ingyen lakik ott, azt megteheti. Eleve albidijat kellett volna kernie toled, es utana felezni minden koltseget. Szerintem ugyanott vagy
2023. ápr. 3. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!