Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha ti költöztök a nő ingatlanjába (nektek nincs ingatlan) akkor közös otthonnak tekintitek? Vagy mindig lóg a levegőben hogy kitehetnek?
7.
Fordítva viszont rendben van, semmi gond vele? Nem érzed a véleményedet kicsit szexistának?
Én maximálisan lefosom a 21-ik századi fantasztikus eszméket. Szexista? Jéééézuzsom. Vélemény, haver. Az a véleményem. Krvára nem érdekel hogy az ki a bánatnak sérti a lelkecskéjét. Fordulj pszichológushoz, az aműgy is annyira cuki és trendi. Egy férfi legyen egy erős vár. Ne a p*nci diktáljon, meg a p*ncinál legyen a kormány. Ha te pici tüketlen rózsaszín fiúcska vagy, akkor értem hogy nem érted.
Ha nekem van lakásom, oda jöhet egy nő, én vagyok a ház ura. Ő onnan nem rak ki, én elértem valamit, van lakásom. Egy férfi járjon már emelt fővel.
Nem akarok uralkodni egy nő felett, nálam demokrácia van. Viszont elég gyalázatos amikor egy FÉRFI megy üres zsebbel egy nőhöz. A p*ncit viselő pasikáknak nem számít tudom, de én FÉRFIAKRÓL beszéltem. Nem az a feljelentgetős, a kerítés mögül beugatós, a jogaival takarózós kislányokról beszélek. Ha magadra ismertél, arról sem én tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!