Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak ha ti költöztök a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha ti költöztök a nő ingatlanjába (nektek nincs ingatlan) akkor közös otthonnak tekintitek? Vagy mindig lóg a levegőben hogy kitehetnek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 15:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
És ha kiteszik? Akkor megy albérletbe. Ne legyen már életképtelen.
2023. febr. 1. 15:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Akárki lakik egy másik ember ingatlanában, bármikor eltávolítható onnan, tehát vert helyzetben van bármilyen ügyben is. Nem szabad ezt meglépni! Vagy ha igen, viseld következményeit!
2023. febr. 1. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Mi köze ennek valaki neméhez? Persze ott van az, hogy bármikor kitehet. De nyilván akkor elmennék egy albérletbe, vagy ha egyik napról a másikra történne, akkor a szüleimhez vagy barátaimhoz költöznék be rövid időre, mielőtt elmennék albérletbe. (Feltéve, hogy nekem nincs saját lakásom.)
2023. febr. 1. 15:31
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
MINDEGY, hogy férfi vagy nő, aki a másikhoz megy lakni, annak legyen menekülési terve!
2023. febr. 1. 15:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Nyilván nem tekinti a sajátjának de ha a nő azt mondja érezed otthon magad ..
2023. febr. 1. 15:37
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Mindig én költöztem a pasikhoz, de mindig volt katasztrófatervem is! (Dugipénz, majd saját lánylakás.)
2023. febr. 1. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem elég tré amikor egy pasi a nőhöz megy lakni. Férfi vagyok, de ezt a cinket nem vállalnám. Persze vannak bájgúnárok, akik kihasználják a nőket, de igazság szerint azok pont meg is érdemlik. Egy okos, erős, szép nő nem valószínű hogy egy lúzerrel köti össze az életét.
2023. febr. 1. 18:10
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

7.

Fordítva viszont rendben van, semmi gond vele? Nem érzed a véleményedet kicsit szexistának?

2023. febr. 1. 18:11
 9/17 anonim ***** válasza:
6%
8. Hagyd, ezek mindig így vannak vele, mint a 7-es. Legyen egyenlőség, de azért mégse...
2023. febr. 1. 18:14
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

Én maximálisan lefosom a 21-ik századi fantasztikus eszméket. Szexista? Jéééézuzsom. Vélemény, haver. Az a véleményem. Krvára nem érdekel hogy az ki a bánatnak sérti a lelkecskéjét. Fordulj pszichológushoz, az aműgy is annyira cuki és trendi. Egy férfi legyen egy erős vár. Ne a p*nci diktáljon, meg a p*ncinál legyen a kormány. Ha te pici tüketlen rózsaszín fiúcska vagy, akkor értem hogy nem érted.

Ha nekem van lakásom, oda jöhet egy nő, én vagyok a ház ura. Ő onnan nem rak ki, én elértem valamit, van lakásom. Egy férfi járjon már emelt fővel.

Nem akarok uralkodni egy nő felett, nálam demokrácia van. Viszont elég gyalázatos amikor egy FÉRFI megy üres zsebbel egy nőhöz. A p*ncit viselő pasikáknak nem számít tudom, de én FÉRFIAKRÓL beszéltem. Nem az a feljelentgetős, a kerítés mögül beugatós, a jogaival takarózós kislányokról beszélek. Ha magadra ismertél, arról sem én tehetek.

2023. febr. 1. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!