Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha ti költöztök a nő ingatlanjába (nektek nincs ingatlan) akkor közös otthonnak tekintitek? Vagy mindig lóg a levegőben hogy kitehetnek?
12. Feleségem van. Öcsisajt, én már nagyjából mindenen átestem amikről te még csak álmodozol. Én tökös férfi voltam mindig is, van és volt eszem, diplomáim, bejártam a fél világot, munkában és sportban elismert vagyok, vannak kiállításaim. Panaszkodjak? Mire?
Ja, hogy vannak elveim amik szembemennek ezzel a bárgyú világgal? Hmmm, vállalom. Egy férfinak tökei vannak, értsd ezt az élet minden területére. Kaptam én már pofonokat, keltem én már fel a padlóról nem egyszer, nem rohantam anyucihoz, meg nem húztam elő rasszista meg lmbtq-s, meg szexista, meg a farkam tudja milyen nyomiknak való kártyát. Meg nem takaróztam a jogaimmal, meg nem futottam sírva a sarokba összekuporogva. Veled mi van amúgy? Nahhh gondoltam.
13.
Yooooo, kemény vagy mint kádszéle bá$tya! Kúlarczsírkiályosanolasz vagy!
15. Bizony ám! A fostengerben akkor leszel gyűlölt személy, ha nem állsz be a sorba és nem panaszkodsz. Az élet úgy is igazol hogy jó uton jársz avagy sem. A külvilág 99%-ban meg mindig is irigy volt és álhumanista. A legszebb öröm, a legbensőbb öröm az amikor másnak nem jó. Ha viszont jól megy valakinek, az az emberek 99%-ból szívből jövő gyűlöletet, ellenérzést vált ki. Aztán ezután nem kell csodálkozni, nem kell sztárolni önmagunkat, mert aki gyűlöl, az önmagát vágja el. Itt még nincs vége, a szabó péter féle ál-optimizmus, számításból jópofizás ugyancsak nem vezet a jóhoz. Vagy szívből elismered mások sikereit, vagy vesztessé teszed önmagad. Itt a gyk a kommentelők 75%-a vesztes, viszont az ál-emberségük miatt sokkal többre értékelik önmagukat. A kommentek tartalmából kijön az, hogy hiába a magas %, belül egy sérült ember lakozik. A felpontozások is egyszerűek, sok a lelki sérült ember akiknek a közös ellenség meghozza a gyk-s sikert. Ál-győzelem, ezért kamu és műanyag ez a világ ami körbevesz. Hazugságra, megúszásra épül minden.
Ha az ember beleássa magát a régi bölcsességekbe rájön, hogy mennyire igazak ezek a dolgok. Ott van mindenki orra előtt, túl egyszerűnek tűnik, mégis a legnehezebb dolog! Ismerd el a fele barátod! Adj pozitív energiát másoknak. Mutass pozitív követendő példát a saját cselekedeteid által. Győzd le az egód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!