Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak ha ti költöztök a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha ti költöztök a nő ingatlanjába (nektek nincs ingatlan) akkor közös otthonnak tekintitek? Vagy mindig lóg a levegőben hogy kitehetnek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 15:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
10-es! Nem neked szól a kérdés akkor. Ízig-vérig férfi vagy, aki beleugat mindenbe, akkor is, ha nem a kérdésre válaszol, csak hogy elmondhassa magáról, hogy ő aztán mekkora f.szú nagybetűs FÉRFI.
2023. febr. 1. 18:56
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
7. Veled meg azért nem kötik össze mert bunko vagy.
2023. febr. 1. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

12. Feleségem van. Öcsisajt, én már nagyjából mindenen átestem amikről te még csak álmodozol. Én tökös férfi voltam mindig is, van és volt eszem, diplomáim, bejártam a fél világot, munkában és sportban elismert vagyok, vannak kiállításaim. Panaszkodjak? Mire?

Ja, hogy vannak elveim amik szembemennek ezzel a bárgyú világgal? Hmmm, vállalom. Egy férfinak tökei vannak, értsd ezt az élet minden területére. Kaptam én már pofonokat, keltem én már fel a padlóról nem egyszer, nem rohantam anyucihoz, meg nem húztam elő rasszista meg lmbtq-s, meg szexista, meg a farkam tudja milyen nyomiknak való kártyát. Meg nem takaróztam a jogaimmal, meg nem futottam sírva a sarokba összekuporogva. Veled mi van amúgy? Nahhh gondoltam.

2023. febr. 1. 21:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Noha mar kapcsolatban eltunk amikor hazat vettem, egyutt koltoztunk oda. En vagyok a no. Soha nem vagtam a paromhoz, hogy ez az en hazam, mert az en nevemen van. Hazasodni keszulunk, nem gondolom, hogy gallyra menne a kapcsolatunk. Ugyanugy az o haza is, ugyanugy az otthona, egyutt rendezzuk be, egyutt csinositgatjuk.
2023. febr. 2. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:

13.

Yooooo, kemény vagy mint kádszéle bá$tya! Kúlarczsírkiályosanolasz vagy!

2023. febr. 2. 10:25
 16/17 anonim válasza:
Szerintem az mind kettőtökön fog múlni. Ha a nő nem érezteti veled hogy az csak az övé akkor nincs probléma. Én voltam ilyen helyzetben de egy albérletben is több jogom Lett volna mint ott pedig költöttem tisztességesen.
2023. ápr. 3. 21:20
 17/17 anonim ***** válasza:

15. Bizony ám! A fostengerben akkor leszel gyűlölt személy, ha nem állsz be a sorba és nem panaszkodsz. Az élet úgy is igazol hogy jó uton jársz avagy sem. A külvilág 99%-ban meg mindig is irigy volt és álhumanista. A legszebb öröm, a legbensőbb öröm az amikor másnak nem jó. Ha viszont jól megy valakinek, az az emberek 99%-ból szívből jövő gyűlöletet, ellenérzést vált ki. Aztán ezután nem kell csodálkozni, nem kell sztárolni önmagunkat, mert aki gyűlöl, az önmagát vágja el. Itt még nincs vége, a szabó péter féle ál-optimizmus, számításból jópofizás ugyancsak nem vezet a jóhoz. Vagy szívből elismered mások sikereit, vagy vesztessé teszed önmagad. Itt a gyk a kommentelők 75%-a vesztes, viszont az ál-emberségük miatt sokkal többre értékelik önmagukat. A kommentek tartalmából kijön az, hogy hiába a magas %, belül egy sérült ember lakozik. A felpontozások is egyszerűek, sok a lelki sérült ember akiknek a közös ellenség meghozza a gyk-s sikert. Ál-győzelem, ezért kamu és műanyag ez a világ ami körbevesz. Hazugságra, megúszásra épül minden.

Ha az ember beleássa magát a régi bölcsességekbe rájön, hogy mennyire igazak ezek a dolgok. Ott van mindenki orra előtt, túl egyszerűnek tűnik, mégis a legnehezebb dolog! Ismerd el a fele barátod! Adj pozitív energiát másoknak. Mutass pozitív követendő példát a saját cselekedeteid által. Győzd le az egód.

2023. ápr. 4. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!