Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, tapasztalataitok alapján mennyire gyakori az hogy egy 30 alatti férfinak saját ingatlanja van?
Nem jellemző, sem nőre sem férfire. Kb 10 emberből 1-nek, ha van.
Akinek van, annak is általában budapesti bérből valami vidéki ház, ami nem 20-25 millióról indul a főváros áraihoz képest, hanem 3-4-ről... Azért annyi pénzt nem nehéz összeszedni 10 év alatt.
Vagy pedig nem önerőből szerezte, hanem szülők segítettek neki vagy hatalmas hitelt vett fel.
A mi generációnkban ráadásul nem is nagyon divat a röghöz kötés. Nekem van saját otthonom, de nem itt akarom leélni az életem. Nem vonz az ötlet, hogy egy helyen éljek.
25n
19-24 éves korom közt 4 kapcsolatom volt. Mind 30 év alatti. Utolsóként, 24 évesen jöttem össze a már férjemmel, ő akkor 21 volt.
Ő a családjától ( anyuka, testvér, mostohaapa) költözött hozzám, 1 éves kapcsolat után.
A házat amiben élünk, a szüleimtől kaptuk nászajándékba. Csak úgy fogadtam el, hogy gyűjtünk és megvesszük tőlük, ők elfogadták ezt azzal a feltétellel, ha azon az áron vesszük meg, amin anno ők vették meg. 10 évet spóroltunk rá, és ez után ez a dolog meg is történt. Most már a mi házunk.:)
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!