Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, tapasztalataitok alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, tapasztalataitok alapján mennyire gyakori az hogy egy 30 alatti férfinak saját ingatlanja van?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 14:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%
Nekem épp most van folyamatban a második lakás, az elsőtől 10 percre veszek még egyet. BP. - en. Amúgy nem vennék de úgy alakult, hogy most a tehermentes lakásom mellett lesz egy rakat hitelem. 30/F
2022. ápr. 18. 14:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a gazdasági helyzetben, ami ma van nem lenen szabad hitelt felvennetek, mert lehet a 3-szorosát fogjátok visszafizetni...
2022. ápr. 18. 15:09
 23/25 anonim ***** válasza:
Válás miatt mert különben feleségem elvinné a gyerekeket vidékre, rokonhoz, és ottani suliba járnának, akkor nem is találkozhatnék velük, eddig bérleltem egy házat a saját lakásom közelében de most folyamatban van inkább veszek még egy lakást apu nevére pár percre magamtól. Ők maradjanak inkább a lakásomban fizetem a rezsijüket is. Bérelni ő nem tud a másik lakást.
2022. ápr. 18. 15:17
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Úristen inkább ne legyek olyan gazdag, hogy 30 évesen már a második pesti lakást vehetem, ha cserébe az exem el akarja szakítani tőlem a gyerekeimet és a vagyonomon élősködik.
2022. ápr. 18. 15:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kevésnek, legalábbis ezt látom...

Akinek van a mostani gazdasági helyzetben, az vagy örökölt régebben, vagy tehetősebb. Igazából szétcseszték a fundamentát is, és ha jobban megnézzük, ja szingli vagy elvált vagy, vagy párod van, de nem vagytok házasok, akkor ha nincs jó családi tehetős háttered, sosem lesz saját lakásod.

Ha vki albérletben él, mondjuk 100+rezsi, akkor baromi nehéz az önerőt összeszedni.

2022. ápr. 20. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!