Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktatok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?

Illetve hány évesek vagytok?

Köszi előre is a válaszokat!

2023. márc. 25. 16:50
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

Külön...országban.

Majd ha hazamegyek, akkor kialakul valami.

ápr. 1. 21:31
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Egy ágyban, de kb egymáshoz se érünk. Borzasztó mocorgós, nem tudok mellette nyugodtan pihenni ha összebújunk, úgyhogy hagyunk némi helyet egymás között. Előtte-utána persze van bújás, de az alvás az távol, kényelmesen történik.

30+

júl. 13. 22:43
 53/57 anonim ***** válasza:
31%

Összebújva,aztán izgünk-mozgunk. Reggel a lányunk kicsomoz minket.

Mi meg kialvatlanúl zomi módban huzzuk az igát amig végül bealszunk a kanapén,és akkor kialusszuk magunkat.

júl. 13. 22:59
 54/57 anonim ***** válasza:
Én vagyok a ffi, ő házában lakunk eg, hegyi faluban ahol reggelre lehűl a levegő. Külön takaróval van összebujás, kis kifli nagy kifli.....de végűl külön alszunk. Néha hajnalban fázom, olyankor megemelem a takaróját az övé alól átáramlik a meleg az enyém alá.
szept. 12. 06:38
 55/57 anonim ***** válasza:

Probáltunk összebujva de nem ment,kényelmetlen volt.

Sok egyébb összegabajodás után végülis egymás kezétfogva sikerült a mutatvány.

szept. 12. 07:52
 56/57 anonim ***** válasza:

3-5 perc aranyos ölelkezés (én szeretek nőként mindenféle kifli lenni), majd közlöm, hogy elzsibbadtam szóval én mostantól hosszú percekig forgolódni akarok, szóval legyen szíves arrébb menni. Szóval onnantól tartjuk a távolságot. Nekem ez a megfelelő, mert én tényleg mocorgós, felkelős, éjszakai ivós és pisilős, néha evős ember vagyok.

(30-as páros.)

szept. 12. 10:59
 57/57 anonim ***** válasza:
Nem bujdosunm. Mindenki a saját oldalán alszik. Nincs összekapaszkodás mert kényelmetlen
okt. 31. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!