Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?
Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?
Illetve hány évesek vagytok?
Köszi előre is a válaszokat!
Külön...országban.
Majd ha hazamegyek, akkor kialakul valami.
Egy ágyban, de kb egymáshoz se érünk. Borzasztó mocorgós, nem tudok mellette nyugodtan pihenni ha összebújunk, úgyhogy hagyunk némi helyet egymás között. Előtte-utána persze van bújás, de az alvás az távol, kényelmesen történik.
30+
Összebújva,aztán izgünk-mozgunk. Reggel a lányunk kicsomoz minket.
Mi meg kialvatlanúl zomi módban huzzuk az igát amig végül bealszunk a kanapén,és akkor kialusszuk magunkat.
Probáltunk összebujva de nem ment,kényelmetlen volt.
Sok egyébb összegabajodás után végülis egymás kezétfogva sikerült a mutatvány.
3-5 perc aranyos ölelkezés (én szeretek nőként mindenféle kifli lenni), majd közlöm, hogy elzsibbadtam szóval én mostantól hosszú percekig forgolódni akarok, szóval legyen szíves arrébb menni. Szóval onnantól tartjuk a távolságot. Nekem ez a megfelelő, mert én tényleg mocorgós, felkelős, éjszakai ivós és pisilős, néha evős ember vagyok.
(30-as páros.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!