Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?
Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?
Illetve hány évesek vagytok?
Köszi előre is a válaszokat!
Külön szobában. Eleinte próbáltuk egy ágyban, de az asszony nagyon horkol, az ideigmre ment. Utána két külön heverőn a szoba 2 külön végébe, de az se jött be.
Most ő a földszinten én az emeleten. Mind2 szobában nagy francia ágy van, ha megjön a kedvünk valamihez, akkor letudjuk rendezni, esetleg ritkán bealszunk egymás mellett a szex után, de én mindgi felébredek éjjel és elküldöm a szobájába ha horkol
Elalszunk meztelenül aztán amint észreveszem hogy már alszik szép lassan benyomom neki a fenekébe, mert akkor lazítja el az izmát ott.
Majd bennehagyom reggelig ő meg semmit nem érez.
A lepontozók kifejthetnék, miért pontoztak le valakit.
Itt nincs helyes vagy helytelen válasz.
Amig szerelmesek összebujva. Később meg kulon fordulva csak rámrakják a kezuket vagy vmit hogy azért megiscsak legyen érintés.
Amikor már csalnak meg kifele állnak a kqpcsolatbol, alváskor màr hozzam se érnek.
Vannak kivételek. Akik pl szerelmesen se bújnak össze, de az ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!