Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?
Illetve hány évesek vagytok?
Köszi előre is a válaszokat!
2023. márc. 25. 16:50
1/57 anonim válasza:
Külön alszunk, külön szobánk van.
2/57 anonim válasza:
Ha lenne át ölelném hátulról, és benne lennék! Így szeretek elaludni!
3/57 anonim válasza:
Együtt alszunk összebújva, és meztelen, össze ölelkezve.
Én 47 N férjem 44
4/57 anonim válasza:
semmi összeölelkezés, forgolódunk eleget, meg nem kényelmes
N
6/57 anonim válasza:
Meztelenül összesimulva
19/L 42/F
7/57 anonim válasza:
Mindenki a saját térfelén - számomra az alvás szent dolog, még a takarómhoz sem érhet senki, nemhogy hozzám!
8/57 anonim válasza:
Régen amikor sokkal kisebb lakásban éltünk, az ágy két végében aludtunk, külön takaróval. Egyikünknek se kényelmes az összebújva alvás. Most, hogy elköltöztünk nagyobb lakásba, van saját hálószobánk. Áldom is érte az eget, mindketten jobban alszunk így. Ő csak alapzajra (TV) tud elaludni, én csak sötétben és csendben, ő horkol, én egész éjszaka fordolódok és "vándorlok", a hőérzetünk sem ugyanaz, így amikor én fázom neki melege van.. külön sokkal jobb :D
9/57 anonim válasza:
Először ő ölel meg hátulról én bújok hozzà.
Utána én ölelem meg és így alszunk el.
Éjszaka meg… változó
33/n, 46 f
10/57 anonim válasza:
Összebujunk és utána puszi és alvás mindenki ahogy akar. Összebujva nem tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!