Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?
Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?
Illetve hány évesek vagytok?
Köszi előre is a válaszokat!
Meztelenül összebújva. Aztán éjjel leforgok róla, de valamink mindig összeér
Én:38n, 43f
Exeimmel egyikkel se tudtam így aludni, az volt a legjobb ha még a takaró is külön volt.
Elalvás előtt összebújunk kicsit meg puszi, aztán elfordulnak és viszlát 😂
Az a lényeg, hogy kényelmes és pihentető legyen az alvás. Összebújva azt nem lehet..
A válaszolók nagyrészével itt egyet tudok érteni, valóban nagyon kényelmetlen sokáig egy pózban aludni, meg nem helyezkedni, nehogy zavard a másikat, számomra ez mindig egy ilyen kisebb stressz forrás. De viszont igénylem a kis cirógatásokat, egy emberi lény közelségét, valahogy megnyugtató.
Miután mindketten elaludtunk, nyilván felbomlik az ölelkezés, de elalvásnál nagyrészt odabújok a barátnőm melleihez, vagy a nyakához és akkor csak lazán átvetem rajta a karomat, a kis kifli-nagy kifli dolog annyira nem a mi asztalunk.
Meztelenül egyikünk sem szeret aludni, vagy melltartó-bugyi, vagy póló-bugyi.
Mi mindketten hason tudunk csak aludni, tehát alvás előtt van csak összebújás.
Utána viszont hason fekve fogjuk egymás kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!