Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktatok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?

Illetve hány évesek vagytok?

Köszi előre is a válaszokat!

2023. márc. 25. 16:50
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
82%

Meztelenül összebújva. Aztán éjjel leforgok róla, de valamink mindig összeér

Én:38n, 43f

Exeimmel egyikkel se tudtam így aludni, az volt a legjobb ha még a takaró is külön volt.

2023. márc. 25. 19:07
 12/57 anonim ***** válasza:
96%

Elalvás előtt összebújunk kicsit meg puszi, aztán elfordulnak és viszlát 😂

Az a lényeg, hogy kényelmes és pihentető legyen az alvás. Összebújva azt nem lehet..

2023. márc. 25. 20:52
 13/57 anonim ***** válasza:
64%
Mostanában egy babával elválasztva. De amúgy sem aludtunk összebújva, nem kényelmes. Max a kezünk vagy a lábunk néha összeér.
2023. márc. 25. 22:09
 14/57 anonim ***** válasza:
47%
13-as, dettó :D Szintén babával elválasztva :D De én amúgy se tudok összebújva aludni. A lábunk összeér, de amúgy az ágy 2 végében vagyunk. Én állandóan fázok, neki melege van. Egy közös pont van, hogy kell hogy szóljon a TV :D
2023. márc. 27. 09:53
 15/57 anonim ***** válasza:
79%

A válaszolók nagyrészével itt egyet tudok érteni, valóban nagyon kényelmetlen sokáig egy pózban aludni, meg nem helyezkedni, nehogy zavard a másikat, számomra ez mindig egy ilyen kisebb stressz forrás. De viszont igénylem a kis cirógatásokat, egy emberi lény közelségét, valahogy megnyugtató.

Miután mindketten elaludtunk, nyilván felbomlik az ölelkezés, de elalvásnál nagyrészt odabújok a barátnőm melleihez, vagy a nyakához és akkor csak lazán átvetem rajta a karomat, a kis kifli-nagy kifli dolog annyira nem a mi asztalunk.

Meztelenül egyikünk sem szeret aludni, vagy melltartó-bugyi, vagy póló-bugyi.

2023. márc. 27. 11:08
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
Mi általában elalvás előtt összebújúnk, aztán szétforgolódunk mikor elalszunk. Nem tudnánk egy pózban maradni egész éjjel, előtte viszont jól esik közel lenni a másikhoz, meg néha álmunkban is összeérünk kicsit (pl. valamelyikünk a másikhoz bújik hátulról, vagy átveti a karját a hasán, vagy ilyesmi).
2023. márc. 31. 15:47
 17/57 anonim ***** válasza:
93%
Néha úgy, hogy a hátán fekszik és odabújok a karjába, ilyenkor még dumálunk erről-arról, így alszunk el, vagyis ő kb. 1 perc alatt, de horkol a hátán fekve, úgyhogy max. pár percig maradunk így, utána megböködöm és oldalra fordul. Néha télen odabújok a hátához (én vagyok a nagykifli), és úgy, de a legtöbbször inkább külön, mindenki a saját térfelén. Nyáron meg aztán pláne nem bújunk össze. :)
2023. ápr. 2. 00:26
 18/57 anonim ***** válasza:
66%
Egymásnak háttal, jó messzire egymástól. 49F45N.
2023. ápr. 15. 15:14
 19/57 anonim ***** válasza:
35%
Külön szoba szigorúan! Ad egy, én nem tudok úgy aludni hogy valaki forgolódik, nyammog, cüncög. A másik dolog meg hogy szinte minden nap kiverem, így megmarad az intim szférám. 44f 42n
2023. ápr. 15. 15:42
 20/57 anonim ***** válasza:
79%

Mi mindketten hason tudunk csak aludni, tehát alvás előtt van csak összebújás.

Utána viszont hason fekve fogjuk egymás kezét.

2023. ápr. 15. 16:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!