Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?
Illetve hány évesek vagytok?
Köszi előre is a válaszokat!
2023. márc. 25. 16:50
41/57 anonim válasza:
Összebújva még kicsit beszélgetünk, aztán mindenki a saját térfelén alszik. Ez az alap. Ritkábban van, mikor elalszok hozzá bújva.
42/57 anonim válasza:
Összebújva...először hason én feléfordulva ő az oldalára. Később ahogy jön...általában kifliben.
43/57 anonim válasza:
Meztelenül alszunk, nyilván egy ágyban:), de nem összebújva, úgy én nem tudok aludni. 38/N, 35/F 14 éve vagyunk együtt:).
44/57 anonim válasza:
Mi a kékség figuráit alkalmazzuk.
Kiflik,zsemlék,pogácsák.
Én gyakran vagyok sajtosstangli.
A barátnőm mexikoi párna.
45/57 anonim válasza:
Kezdettől fogva ikerpaplanunk van,és hol összebújva,hol távolabb,
néha lábunkat érintve,de ruhában,meztelenül én nem bírnék,nekem
nem higiénikus valahogy...több mint 20 éve... :-)
46/57 anonim válasza:
44 Mi croassant-ok vagyunk, én néha perec, ő meg pizzás csiga.
48/57 anonim válasza:
Én aludnék vele, de nem szereti az együtt alvást. Álmábában órákig matyizik gondolom azért. Külön szoba van ezért inkább amitől persze barimira flusztáltánés magányossá váltam az évek alatt. Beteg dolog így élni szerintem.
49/57 anonim válasza:
Sokszor olvastuk a külön szoba,külön ágy verziót, de nekem hiányzik a szuszogása az érintése.
Egy ágyban alszunk egymáshozérünk néha. Meg reggel szeretm nézni ahogy felébred,és rám mosolyog. Akkor valahogy őszintébb a szerelmünk smink nélkül. A második szó,hogy:szeretlek.
Összebujva valoban nem volt az igaz.
50/57 anonim válasza:
Jó éjt puszi összebújás aztán megy mindenki amerre kényelmes elég nagy az ágyunk néha éjszaka összefutunk😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!