Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktatok együtt aludni a párotokkal?
Úgy értem hogy összebújtok, esetleg egyiktek öleli hátulról, vagy valahogy másképp?
Illetve hány évesek vagytok?
Köszi előre is a válaszokat!
Először a férjem háton fekszik, én az ö vállán, átölel és úgy alszunk el. Ez az ő kedvence. Éjszaka meg változó. Főleg kiskifli-nagykifli, vagy néha, mikor nagyon horkol, mindketten hason, mert igazából mindkettőnknek a hason alvás a legkényelmesebb, ha a másik nélkül alszunk.
46/N, 41/F
Összefonódva pucéran, vagy befúrja magát a combom közé:)
30-éve vagyunk együtt.
48/N 52/F
Ha az alvasi rendellenessege nem lenne, akkor is ugy, hogy kulon paplan. En egyfazos palacsinta vagyok, neki melege van. Ehhez jon, hogy almaban beszel es mozog is. Keze-laba jar almodas kozben, ami normal esetben nem szabadna. Par evig fraszt kaptam.
De. Ha valami van, vagy egyszerre ebredunk fel, atolel, vagy fogjuk egymas kezet egy darabig. Csak utana kulon iranyba fordulunk.
Általában összebújva, meztelenül, de mostanában háttal, mert nekem pont az a vállam fáj egy sérülés miatt, amire rá kéne fordulnom, hogy odabújjak. A meleg miatt most annyira nem erőltetjük sokáig.
35N/41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!