Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt először együtt aludni a párotokkal?
Es hogy ment a lefekvés ( nem a szex :D ) es reggel a felkelés?
Hány évesek voltatok akkor?
Én 17 ő 16 jó volt csak kicsit kínos mert odabújt hozzám és hát erekcióm lett ő észrevette kuncogott utána elaludt
19/f azóta is együtt vagyunk
16 voltam, ő 18.
Furcsa volt. Persze nagyon jó és izgalmas, de nem tudtam aludni éjjel semmit. Furcsa volt, hogy egy fiú ott fekszik mellettem, nem voltam ehhez hozzászokva, nem tudtam elengedni magam. Kb 3 alkalom kellett, hogy normálisan tudjak aludni mellette.
Lefekvésnél összebújtunk, felkelés meg mindig úgy ment, hogy én felkeltem 2 órával előbb és vártam: feküdtem vagy reggelit csináltam, stb. :)
Barátnőmnek már volt párja, így a magam nevében tudok nyilatkozni de elég poén.Első alkalommal nyaralásnál aludtunk együtt mégpedig azért, mert a szobatársam is összejött egy lánnyal és kellett neki a szoba :D így maradtunk ketten :D
Jó érzés volt valaki mellett feküdni, de mivel jól átmulatott éjszaka volt és hajnali 4 körül, ezért elég gyorsan sikerült elaludnom.Reggel meg korán keltem, úgyhogy fel sem ébredt mikor kimásztam mellőle :D
18 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!