Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha este inkább csetelni szeretnétek a barátaitokkal / barátnőitekkel, hogy oldjátok meg a párotokkal együtt élve egy egyszobás lakásban?
Megfogom a laptopom es beulok a sarokba a babzsakba es kesz :)
De ha nincs babzsakod, megteszi erre a celra az asztal, agy, kanape, akarmi. Ha meg asztali gepnel tenned, akkor marad az. Nem tudom igazabol, mi a kerdes, nem tunik egy megoldhatatlan feladatnak :)
Mi ebben a kérdés?
A kapcsolat nem arról szól, hogy életetek minden percét közösen kell tölteni. Mindkettőtöknek tisztában kell lenni vele, hogy a másiknak van privát szférája, privát ideje. Tudom, hogy először furcsa, amikor ugyanabban a helyiségben vagytok és nem egymással foglalkoztok, de ez teljesen normális dolog. A legjobb, ha összehangoljátok az efféle egyéni programokat, és nem unatkoztok, amíg a másik "elvonul".
Én személy szerint úgy oldom meg, hogy bár külön tevékenykedünk, nem zárom ki teljesen, néha váltunk pár szót, vagy odamegyek egy-egy puszira, meg ilyesmi. Ne legyen ebből probléma.
És ha esetleg szólnál neki, hogy ez zavar?
Mondd meg neki, hogy neked nincsenek is titkaid, a barátaidnak attól még lehetnek. Szerintem tök pofátlanság beleolvasni mások beszélgetéseibe, eszembe se jutna a barátoméba beleolvasni.
A lényeg az, hogy beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!