Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom hazaadja az összes keresetét, normális ez?
Mikor külön éltünk, is volt sok közös költségünk. Hol ő fizetett, hol én. Kb felváltva, de ő gyakrabban, ehhez ragaszkodotr, mondván, hogy ő a férfi.
Összeköltöztünk, ő jött az én lakásomba. És az első fizetésnél mondta, hogy ő odaadja az egészet, így is tett. Tegyem el, úgyis én intézem a számlákat, együtt vásárolunk, majd ha valamire kell neki, kér tőlem pénzt. Mondtam, hogy ez nem jó ötlet, felnőtt férfi, ne legyen pénz nélkül, ha valamit venni akar, legyen erre lehetősége, de hajthatatlan. Minden pénzt oda ad, a plusz /maszek/ bevételeit is. Azt mondja, neki így a jó.
Ha van valaki így már régebb óta, mennyire működik ez jól? Mik a tapasztalataitok?

Nem zsebpénz, hanem az ő fizetése.
"mert a férjed pénzügyileg egy gyerek szintjén mozgott"
Ezt honnan szedted? Nincs férjem, a páromnak pedig semmi problémája a pénzügyekkel.
Miért kell kitalációk alapján személyeskedni? :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!
Nektek nőknek semmi sem jó?
Ha hazaadja mind, az a baj.
Ha közös kassza, az a baj.
Ha külön kassza, az a baj.
Ha semmit nem ad, az a baj.
Amúgy mekkora összeg? Mert haverom is haza ad majdnem mindent, de ő 250 körül keres csak.

Nyilván nem minden nő (meg minden férfi, meg nem minden kapcsolat) egyforma.

Miért, ez jobb?
Nemrég volt egy kérdés. Külön kassza. A pasi, a külön pénzén, a saját pénzén vett egy drága dolgot. A csaja, erre kiverte a balhét, hogy miért tette, és miért nem a közös nyaralásukra költ.
Akkor? Legyen külön kassza, amit így is - úgy is "anyuci" oszt be?

Én pl azt a kérdést nem láttam, de... ha az volt a teljes sztori, hogy ők megállapodtak abba a nyaralásba, és hogy ki-ki X összeggel száll be, majd aztán a srác elkölti másra a pénzt, akkor az úgy megint nem okés, gondolom te is látod. De nem azért, mert a nő akarná beosztani a pénzét, hanem azért mert az egyezség másról szólt.

36.
Kivéve, ha ez az egyezség úgy alakult ki, hogy "de akkor is oda megyünk nyaralni, punktum" - naná, hogy szabotázs lesz a vége.

Ennek már semmi köze se az eredeti kérdéshez, se a közös/külön kassza dologhoz.

36.
Oké, 1X-1X elmegy. De meddig? És mekkora összeggel?
Mert rendben, a nyaralásra teszek félre. De ki ne találd a konyha felújítást, sem az új mosógépet, sem a 2. gyereket!
Vagy te benyelnéd a kocsicserét, ha ahhoz "csak" 6M-et kéne bedobnod, mert nekem nem elég a használt, 7 éves Opel, én BMW-t akarok, 1-2 évest?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!