Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Bunkóság lenne, ha megmondanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne, ha megmondanám neki, hogy zavar ha nálunk van?

Figyelt kérdés
Januárban költöztem össze barátommal (21/f vagyok, ő 30/f) és van egy 13 éves húga, aki gyakran át szokott jönni és itt alszik és tudom, hogy ez hogy hangzik, de engem nagyon irritál 😩 Pláne hogy amikor itt van a csaj, olyankor kb hozzá sem nyúlhatok barátomhoz és normális magyarázatot sem ad rá, hogy miért lenne ekkora dolog.
tegnap 12:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
Én se hagynám, hogy a tini/gyerek tesóm előtt, vagy akár a szüleim előtt elkezdj ölelgetni, csókolgatni arcra, simogatni és hasonlók. Mindennek megvan a maga ideje és helye! Másrészt az az ő háza/lakása és ha azt akarja, hogy ott legyen a testvére akkor ott lesz. Mondani mondhatod neki, hogy egy kissé visszavehetne mert úgy érzed elhanyagol, de neki nem kötelező neked eleget tenni. Úgyhogy el kell dönteni, hogy megszoksz vagy megszöksz.
tegnap 12:48
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Párkapcsolatban szerintem érdemes mindent megbeszélni, másképp nem lesz változás és nem fogod tudni, ha valami miatt haragudnak rád.

Ettől függetlenül szerintem normális, hogy nem akar előtte csókolózni, fogdosni, nekem is kellemetlen lenne szüleim előtt.

tegnap 12:54
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Azonnal repülnél, alig cuccoltál hozzá és már ugrálni akarsz, irigy vagy a testvérére! Tudod mi vagy? Egy HP! Éretlen és gusztustalan ha neked nem okoz gondot a testvére előtt rámászni. Undorító vagy komolyan.
tegnap 12:58
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Vélhetően nem dugni akar a 13 éves gyerek előtt, egy csók vagy simogatás meg nem a világ vége. Persze aki szándékosan félre akarja érteni…

Kérdező, kinek a lakásában vagytok?

Ha közösen bérlitek, akkor simán megmondod, hogy heti X alkalommal látod szívesen a húgát és pont. Ha a pasié a lakás / ő fizeti a lakbért, akkor próbáljatok konpromisszumra jutni.

tegnap 13:05
 5/23 anonim ***** válasza:
*kompromisszumra
tegnap 13:06
 6/23 anonim ***** válasza:
61%

Kinél laktok?

Ez a kulcskérdés.

Ha náluk, akkor a leányzónak van saját szobája?

Ha van, akkor a szülők miért nem szólnak rá, hogy a saját szobájában aludjon?

És a párod miért nem képes 30 évesen rászólni a saját testvérére?

tegnap 13:08
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
Mert kis gyerek elott a melegseg rossz peldamutatas..
tegnap 13:30
 8/23 anonim ***** válasza:
27%
Mi se csókolózunk meg ilyenek tesommal egymás előtt. Tiszta betegnek nézne is ki az egesz.
tegnap 13:30
 9/23 anonim ***** válasza:
18%

“Vélhetően nem dugni akar a 13 éves gyerek előtt, egy csók vagy simogatás meg nem a világ vége. “

Seggberetkok az le jott a kerdesbol remelhetoleg?

tegnap 13:31
 10/23 anonim ***** válasza:
27%

9

Melegek. És?

tegnap 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!