Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Bunkóság lenne, ha megmondanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság lenne, ha megmondanám neki, hogy zavar ha nálunk van?

Figyelt kérdés
Januárban költöztem össze barátommal (21/f vagyok, ő 30/f) és van egy 13 éves húga, aki gyakran át szokott jönni és itt alszik és tudom, hogy ez hogy hangzik, de engem nagyon irritál 😩 Pláne hogy amikor itt van a csaj, olyankor kb hozzá sem nyúlhatok barátomhoz és normális magyarázatot sem ad rá, hogy miért lenne ekkora dolog.
tegnap 12:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
10. Undorito
tegnap 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
13%
Igen, az nem derült ki, hogy kinek a lakásában laktok. Ha közös albérlet, akkor szerintem jogod van annyit jelezni, hogy túl sokat van ott a kishúg. Mivel értelmezésem szerint homoszexuális kapcsolatról van szó, én eléggé értem a szülők kérését, hogy a kislány ne lásson köztetek testi kapcsolatot. Ezt azért ki lehet bírni.
tegnap 13:57
 13/23 anonim ***** válasza:
28%
11# jajj borzalmas 🤡
tegnap 14:10
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem meg teljesen mindegy, hogy kinek a lakásában vannak. Attól a pillanattól, hogy összeköltöztek, az a lakás mind a kettönek a közös otthona lesz, függetlenül attól, hogy kinek a nevén van. Ha közösen eldöntötték, hogy egy fedél alatt szeretnék tovább folytatni, akkor a mindennapi életben nincs helye az én házam-te házadnak. Nyilván szakításkor egyértelmü lesz, hogy ki megy, ki marad, de ennyi.

Nálunk a párom költözött hozzám, feladva az addigi lakását, bútorait stb., de szépen is néznénk ki, ha azután is az én akaratom szerint történne minden. Ha én dönteném el, hogy az jön hozzánk, aki akar, addig marad, ameddig akar, azt csinál nálunk, amit akar, én viszont azt mondanám a páromnak - akivel elvileg közös életet tervezek - hogy ha nem tetszik, ami itt van, akkor el lehet menni??? Akivel én együtt élek, akit én párkapcsolat céljából az otthonomba fogadok, az nálam nem vendég, hanem ott lakik, ugyanúgy az ö otthona is, mint az enyém. Ebböl adódóan együtt is fogjuk eldönteni, hogy kit fogadunk be éjszakára és kit nem.

Kérdezönek ugyanúgy joga van kijelenteni, hogy a 13 éves kiscsaj ne legyen már ott állandóan, mert nem vele költözött össze, hanem a párjával.

Én sem gondolom, hogy dugni akar vele a kiscsaj elött, de azért egy ölelés meg egy puszi nem lehet akkora probléma, hogy egy 13 éves gyerek ne láthatná. Feltételezem, hogy hallott már melegekröl és tudja, hogy mi a helyzet, de ha nem, akkor is itt az ideje felvilágosítani, hogy ilyen is létezik. Ezt a témát szóba hozni véleményem szerint nem bunkóság (persze normális hangon kell megbeszélni), hanem igenis jogos igény kérdezö részéröl. Ha nem sikerülne kompromisszumot kötni, akkor végiggondolnám, hogy mi a fontosabb: elviselem-e továbbra is a kiscsajt, csak a párommal lehessek (nyilván ekkor már látom, hogy mennyit is érek neki), vagy inkább kiköltözök.

tegnap 14:22
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Sztm nem írta kinek az ingatlana vagy egyáltalán saját e.

Másrészt egy puszi meg kis ölelés abszolút nem tabu. Gondolom a 13 éves gyerek tudja hogy nem haverok vagytok. 13 évesen más normálisan el lehet magyarázni egy gyereknek.

Meg ez nem így működik, hogy vagy megszokod vagy nem! Kompromisszumot kell kötni!

tegnap 17:49
 16/23 A kérdező kommentje:
Az ő lakásában élek, de a kiscsajnak nincs külön szobája és nem viccelek, konkrétan közöttünk alszik, amikor itt van és ez olyan morbid 😵‍💫
tegnap 18:24
 17/23 anonim ***** válasza:
De miért közöttetek?🥹
tegnap 18:43
 18/23 anonim ***** válasza:

"Bunkóság lenne, ha megmondanám neki, hogy zavar ha nálunk van?"

Nem bunkóság, tiszta beszéd. Miért költöztetek össze? Gondolom, nem erről volt szó, hanem arról, hogy ketten lesztek.

tegnap 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Én teljesen elfogadom a homoszexualitást, de abból az aspektusból írnék hogy anya vagyok. A 13 éves gyerek (nekem 12 éves van és fiú) nem alszik ok nélkül máshol mint itthon, és főleg nem rendszeresen. De ha bárki másnál aludna, ott elvárt lenne hogy ne előtte enyelegjenek, akármilyen neműek. És legyen saját szobája. Ez a közöttetek alvás még betegebbé teszi ezt a kérdést. Ezt valami perverz írta.
tegnap 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Könyörgöm már, ne azt mondd, hogy zavar, hogy nálatok van, hanem hogy szeretnél többet kettesben lenni, lehetne-e hogy ritkábban jön vendég éés vegyetek neki egy ágyat... nyilván.
tegnap 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!