Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fura, ha szoktunk verekedni az asszonnyal?
Nem erőből. Néha adok neki izompuszit (ököllel a vállába, vagy térddel a combjába). Csak annyira erősen, hogy érezze. Van hogy birkózunk is. Ütjük-vágjuk egymást. De csak játékból. Nevetünk közben.
Csak mert volt egy bokszolós kérdés, aztán nem értem miért vannak annyira kiakadva az emberek.

Fura, de a ti dolgotok. Amit mindkét fél élvez annak hajrá. Velem viszont biztos hogy nem verekedhetnél. Én nő vagyok, nem boxzsák.
Ami a "gyereknek lenni" hsz-edet illeti, nem minden gyerek verekszik. A fiúk sem. De fiúk-lányok pláne nem, legalábbis normális esetben.

"Néha adok neki izompuszit (ököllel a vállába, vagy térddel a combjába). Csak annyira erősen, hogy érezze."
Hát lányok, élvezzétek az izompuszit. De majd akkor is amikor igazi lesz. Csak annyira hogy érezzétek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!