Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az fura, ha szoktunk verekedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az fura, ha szoktunk verekedni az asszonnyal?

Figyelt kérdés

Nem erőből. Néha adok neki izompuszit (ököllel a vállába, vagy térddel a combjába). Csak annyira erősen, hogy érezze. Van hogy birkózunk is. Ütjük-vágjuk egymást. De csak játékból. Nevetünk közben.

Csak mert volt egy bokszolós kérdés, aztán nem értem miért vannak annyira kiakadva az emberek.

tegnap 17:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Annyi a hülye, belefér.
tegnap 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Nagy az isten állatkertje.
tegnap 17:51
 3/16 anonim válasza:
40%
Nekem nem ferne bele :) nem a haverja vagyok ;)
tegnap 17:54
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Nálam belefér, én is szeretek szumózni. N
tegnap 18:02
 5/16 A kérdező kommentje:
Jó kicsit "gyereknek lenni" és bolondozni.
tegnap 18:11
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

Fura, de a ti dolgotok. Amit mindkét fél élvez annak hajrá. Velem viszont biztos hogy nem verekedhetnél. Én nő vagyok, nem boxzsák.

Ami a "gyereknek lenni" hsz-edet illeti, nem minden gyerek verekszik. A fiúk sem. De fiúk-lányok pláne nem, legalábbis normális esetben.

tegnap 18:28
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Mi is ilyen vagyunk. Én sem értettem a boxolós kérdésnél mi ez a nagy kiakadás. Természetesen sosem okoznánk fájdalmat a másiknak, csak játszunk. Nem kell begyöpösödni felnőttkorra.
tegnap 18:43
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Én is csinaltam ilyet sraccal. Nincs ezzel baj.
tegnap 18:46
 9/16 anonim ***** válasza:
11%

"Néha adok neki izompuszit (ököllel a vállába, vagy térddel a combjába). Csak annyira erősen, hogy érezze."

Hát lányok, élvezzétek az izompuszit. De majd akkor is amikor igazi lesz. Csak annyira hogy érezzétek.

tegnap 18:48
 10/16 anonim ***** válasza:
24%
Úristen ennyi nyomorult boxzsákot akik az izompuszit felpontozzák, akik meg nem tűrnék ezt el azokat meg le. Hát élvezzétek akkor.
tegnap 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!