Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fura, ha szoktunk verekedni az asszonnyal?
Figyelt kérdés
Nem erőből. Néha adok neki izompuszit (ököllel a vállába, vagy térddel a combjába). Csak annyira erősen, hogy érezze. Van hogy birkózunk is. Ütjük-vágjuk egymást. De csak játékból. Nevetünk közben.
Csak mert volt egy bokszolós kérdés, aztán nem értem miért vannak annyira kiakadva az emberek.
tegnap 17:44
11/17 anonim 

válasza:

Érdekes élet, de végülis, ha nem okoztok (maradandó) sérülést egymásnak, akkor okés.
Amúgy jó lenne egy ilyen barátnő nekem is.
13/17 anonim 

válasza:

A lepontozóim, 75%, 79, meg nyolcvanasok, valószínűleg szintén nők, titeket mindannyiótokat "izompusziznak"? Ököllel ütik a vállatokat, combon rúgnak, csak úgy viccből, de azért úgy, hogy érezzétek? És ezt élvezitek? Hát nekem oké 🤷 De ez valami elképesztő.
14/17 anonim 

válasza:

Nem zavarna alapból, csak ne üss erősen. Ennyi, ugyanis nő vagyok, nem férfi.
Mi is szoktunk birkózni, ütés nincsen, mert a vőlegényem sohasem ütne meg játékból sem.
15/17 anonim 

válasza:

13-as, nem veszed észre, hogy senkit nem érdekel a vergődésed?
16/17 anonim 

válasza:

15 de, észrevettem :) további jó verekedést kívánok, élvezzétek mindannyian ahogy ököllel üt és térddel rugdos a pasitok. De csak annyira hogy érezzétek (a törődést) 👏🏼☺️
17/17 anonim 

válasza:

Én olyan nővel dumcsiznek aki ezeket nem játékos hanem komolyan csinálà és élvezettel!( Meg jól fizetek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!