Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mióta az asszonnyal ėlek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta az asszonnyal ėlek nem csinálok semmit. Másnál is így van?

Figyelt kérdés

Mióta ,asszonyommal ėlek azóta semmilyen kreatív munkát nem csináltam. Ennek már (6ėve)

Az az igazság ,hogy folyton bele akar folyni mindenbe.

Ės akkor jönnek a hülye kėrdėsek!

"Mit csinálsz??

Miėrt? Mennyi ideig fog tartani?

Ugyhogy nem kezdek bele inkább semmi nagyobb dologba csak ilyen napi házimunkák.

Örülök hogy megnėzek egy filmet.

(De semmi beleėlės)

A panellakás átka ,hogy nincs egy hely ahol ellehetek a gondolataimmal vagy zenėt hallgathatnėk meg ilyesmi.

Ės így semmi kreatív dologhoz nem is kapok ihletet.

2020. jan. 19. 15:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen megértelek. Régen mit csináltál szívesen? Nem lehet vele leülni és megbeszélni, mint egy értelmes emberrel? Elmondanád neki hogy hiányzik a modellezés, rajzolás, akármi, sokat adna az érzelmi jólétedhez. Meg lehet oldadni közös kompromisszummal?
2020. jan. 19. 16:19
 2/16 anonim ***** válasza:
82%

Hát lehet olyan nőt kellett volna választani, akinek van hobbija.

Van olyan ismerősöm, akinek leszólta a hobbiját a barátnője és nem "engedte", hogy azzal foglalkozzon. De az a nő az pitsa volt. Nem is tartott sokáig a kapcsolat.

2020. jan. 19. 16:20
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

Panelban nem is lehet túl sokmindent.

Én vidéken vagyok, kertesputriban, na itt meg attól fáj a fejem, hogy mennyi mindent kellene csinálni, és nincs hozzá már energiám.

Költözzetek vidékre, ott egy műhely aranyat ér pl.

(persze ha fűtve van)

2020. jan. 19. 16:36
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
El kell költözni egy nagyobb lakásba, ahol lehet egy szobád, ahol csend és nyugalom van.
2020. jan. 19. 17:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi volt a korábbi hobbid amit szívesen csináltál?

Nemhiszem hogy a panel lakás az oka ennek

2020. jan. 19. 17:04
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Csak én nem értem mi a probléma azzal, ha megkérdezi mit csinálsz? Szerintem erről szól egy kapcsolat, hogy megosztjuk egymással amiket szeretünk. Ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan együtt kell csinálni, de nem kell kizárni a másikat.

Nekem pl van egy gyűjteményem, ami témáját tekintve nem különösebben érdekli a férjemet, de pl ő tervezte meg a polcokat ahová ki van állítva.

2020. jan. 19. 17:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem pl van egy gyűjteményem, ami témáját tekintve nem különösebben érdekli a férjemet, de pl ő tervezte meg a polcokat ahová ki van állítva." Ez tök jó. :)
2020. jan. 19. 17:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Garázs nincs? Különvonulásra nagyon megtenné.
2020. jan. 19. 18:08
 9/16 anonim válasza:
20%

Ha már a mit csinálsz kérdés idegesít téged, akkor elég nagy bajok vannak veled..

Amúgy meg mégis egy panellbe mit szeretnél csinálni? Dobolni? Fúrni faragni???

Ott ahol én lakom 20 perc után kopogna a szomszéd...

Amúgy te kivel akarsz lenni? Asszonnyal, vagy a gondolataiddal? Mondjuk lehet inkább ezt kezeltetni kellne.. De a saját életképtelenseged ne fogd már másra...

2020. jan. 19. 18:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Panelban is tudsz játszani számítógépen, olvasni, edzeni a futópadon, egyebek.
2020. jan. 19. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!