Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy mit csinálok, merre járok?
Figyelt kérdés
Ma elment egy új állást megnézni, amikor elindult, akkor még aludtam. Közben írt facebookon ezt-azt, de megbeszéltem anyukámmal, hogy viszek neki valamit. Ő közben hazaért, evett, átöltözött, ment dolgozni. Lent találkoztunk az udvaron és egyáltalán nem is volt arra kíváncsi, hogy merre voltam, vagy hogy mit csináltam. Este megkérdeztem, hogy téged tényleg nem érdekel soha, hogy mit csinálok? Azt mondta nem, miért érdekelné... Ez nekem magas. 7 éve vagyunk együtt.2019. szept. 7. 00:34
2/9 anonim válasza:
Halott ügy. Másból nem jöttél még rá? Más az, mikor nem akar megfojtani, megbízik benned és nem kattog azon, hogy hol vagy, meddig stb. stb. ugyanakkor érdekli, hogy mi van veled, hallani akar róla stb. meg más az, mikor szarik rád.
3/9 anonim válasza:
Hát gondolom a szex se sűrű nálatok...
4/9 anonim válasza:
Hét év után már nem meglepő.Örülj neki,még mindig jobb,ha minden percedről el kellene számolj.
6/9 anonim válasza:
Remek. Mintha csak a számból vetted volna ki a szavakat. Szintén hét éve együtt és ugyanígy nem érdekli mi van velem, nem beszélgetünk, nem szexelünk. Néha az én fejemben is megfordul h tuti van vkije. Egy biztos, a szilvesztert már nem együtt töltjük. Két és fél éve tűröm. Nem megy tovább.
7/9 anonim válasza:
4# de, kva meglepő 20 év után is. Látszik, hogy nem jut neked sok emberi kapcsolat se, nemhogy pár.
8/9 A kérdező kommentje:
Ebből hogy lehet a szex gyakoriságára következtetni? Az az igazság, hogy régebben se érdekelte...
2019. szept. 7. 12:30
9/9 anonim válasza:
Nem szeret... Ezért nem érdekli. Sajnàlom, ennek a kapcsolatnak annyi. Csak éltek egymàs mellett, de nem egy pàrként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!