Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Vagy ez apróság, és én csinálok ügyet belőle?
Az a baj annyi rossz tapasztalatom van, hogy már lehet kombinálok. De nekem nem tetszik, hogy nem járunk sehova, nem csinálunk már az elején programokat. Szóvá tettem ezt neki napokkal ezelőtt, hogy XY helyre el szeretnék menni. Céloztam is rá már korábban, konkrétan is mondtam neki, hogy mit szeretnék. Igaz ő két héttel ezelőtt mondta (anélkül, hogy kérdeztem volna), hogy fogunk majd járni helyekre, ne aggódjak. Úgyhogy várok és várok. De lehet az is a baj, hogy mindketten hétköznap 4-5-ig dolgozunk, már csak este van idő találkozni...olyankor meg nincs már kedvünk menni, így nála vagyunk. Hétvégén lenne, de eddig volt mindannyiunknak elfoglaltsága, viszont ezen a hétvégén lehetett volna.
Egyébként a napokban rákérdeztem, hogy jól érzi e magát velem....határozottan igent mondott, és hogy ez hülye kérdés, hát jóhogy jól. A másik dolog ami zavar, de lehet hogy neki természetes, hogy Instán, Facen nagyon aktív nap mint nap,én kevésbé, mert munka közben kizárom az ilyesmit. Néha látom, hogy fiatal lányokat lájkol, néha lesznek fiatal csaj ismerősei, vagy bekövet fiatal csajokat, amivel nem tudom mi célja, ha csak nézi őket, akkor azt mondom, talán még belefér, de azért zavar. Ezt még nem tettem neki szóvá, lehet nem is fogom még ennyi idő után, mivel pár hete vagyunk együtt.
Próbálok benne bízni, de még pár hete ismerem és nekem idő kell mire kialakul a bizalom. Amikor vele vagyok minden a legnagyobb rendben, eddig minden téren passzolunk, rendes, intelligens, humoros. Hosszú távon nem lenne baj szerintem, de nem árt résen lennem, nem akarok egy lenni a sok közül vagy egy álkapcsolatban élni, ahol a nő komolyan veszi a dolgokat, a pasi meg azt csinál amit akar.
Vélemény? Mennyire nyomja rá a bélyeget a kapcsolatban, ha már az elején sehova nem járunk? Mit gondoltok a lájkolásról, belefér? Nem voltam soha ilyen helyzetben még.
25/N
"viszont ezen a hétvégén lehetett volna"
és végül is miért nem mentetek?
2-es, írok privátban.
1-es válaszoló. én is otthonülő típus vagyok, de néha vágyik az ember helyekre. És úgy érzem, lassan ideje lenne, hogy mutatkozzon velem.
Van felesege, te meg a tulora vagy vagy a buli a haverokkal.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!