Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg gáz, amit csinálok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, amit csinálok?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, majd' fél éve szingli.

Van most két pasi, akikkel ismerkedem, egyiküket egy hónapja ismertem meg a másikat egy hete.

Elsővel voltam már több randin, csókolóztunk, voltam fent nála, de nem feküdtünk még le.

Másikkal eddig csak sétálgattunk beszélgettünk, bolondoztunk, még csók se volt.

A probléma ott kezdődik, hogy az első kirakta face-en, hogy 'kapcsolatban' és szeretné, ha én is így gondolnám, mármint hogy mi kapcsolatban vagyunk. Nem mondtam neki még, hogy mással is ismerkedem, mert egyelőre csak randizgatok meglátjuk alapon, de mivel egyikük ilyen komolyan gondolja, nem hiszem, hogy ezt sokáig csinálhatom még.

Viszont mindkettőjüket nagyon bírom és félek, hogy ha most kell választanom rosszul fogok dönteni, mert még egyikükkel sem alakult ki komolyabb érzelem, és nem tudhatom kibe fogok jobban beleszeretni, vagy kivel illünk jobban össze...

Számomra nem megy ilyen gyorsan egy komoly kapcsolat meghozatala...

Most ez gáz? Mit tennétek a helyemben?

2014. nov. 6. 01:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
Gáz a csávó, aki meg sem csókolt, és már a facén írja hogy kapcsolatban van. Ez lúzer.
2014. nov. 6. 01:20
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Mond el az elsőnek amit ide leírtál. Mármint azt, hogy neked több idő kell. Szerinted ez még nem járás, csak randizgatás.

Ha megérti jó.

De mindenképpen mond el, mert ha ő ezzel nincs tisztában, na, akkor lesz gáz.

2014. nov. 6. 01:20
 3/27 anonim ***** válasza:
31%
Igen, gáz. Elköltöznék egy olyan országba, ahol elfogadják a ribiket. Csak hogy a kérdésekre válaszoljak.
2014. nov. 6. 01:21
 4/27 anonim ***** válasza:

Az első, (aki megcsókolta és egy hónapja ismeri) az írta ki, hogy "kapcsolatban".

Értelmező olvasás!

2014. nov. 6. 01:21
 5/27 anonim ***** válasza:
26%

el kellett volna mondanod, hogy nálad ez nem komoly

...hogy én hogy utálom a nőket...

2014. nov. 6. 01:24
 6/27 anonim ***** válasza:
Igen, az.
2014. nov. 6. 01:26
 7/27 anonim ***** válasza:
33%

Az ilyen csajokat agyon kéne verni.

Szédited mind a kettőt.

2014. nov. 6. 01:28
 8/27 A kérdező kommentje:

Én komoly kapcsolatot szeretnék, nem arról van szó, de nem rögtön egy hónapos ismerkedés után. És ezt el is mondtam az első fiúnak, hát nem tetszett neki, de megértette.

24 évesen nem vágyom már arra, hogy elkötelezem valaki mellett magam egy hét után és utána derülnek ki a dolgok, hogy pl. nem is illünk össze.

Attól, hogy valaki megcsókol még nem leszek belé szerelmes. Én meg akarom ismerni az illetőt, az életét, a gondolatait...

De így legalább tudom, hogy a szívem inkább a másik fiú felé húz...

...hát akkor nincs más hátra, mint tiszta vizet önteni a pohárba.

2014. nov. 6. 01:33
 9/27 anonim ***** válasza:
Két szék között a földre fogsz ülni. Ciki lesz
2014. nov. 6. 01:39
 10/27 anonim ***** válasza:
ha egy hónap nem volt elég, akkor azt ideje hanyagolni
2014. nov. 6. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!