Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg gáz, amit csinálok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz, amit csinálok?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok, majd' fél éve szingli.

Van most két pasi, akikkel ismerkedem, egyiküket egy hónapja ismertem meg a másikat egy hete.

Elsővel voltam már több randin, csókolóztunk, voltam fent nála, de nem feküdtünk még le.

Másikkal eddig csak sétálgattunk beszélgettünk, bolondoztunk, még csók se volt.

A probléma ott kezdődik, hogy az első kirakta face-en, hogy 'kapcsolatban' és szeretné, ha én is így gondolnám, mármint hogy mi kapcsolatban vagyunk. Nem mondtam neki még, hogy mással is ismerkedem, mert egyelőre csak randizgatok meglátjuk alapon, de mivel egyikük ilyen komolyan gondolja, nem hiszem, hogy ezt sokáig csinálhatom még.

Viszont mindkettőjüket nagyon bírom és félek, hogy ha most kell választanom rosszul fogok dönteni, mert még egyikükkel sem alakult ki komolyabb érzelem, és nem tudhatom kibe fogok jobban beleszeretni, vagy kivel illünk jobban össze...

Számomra nem megy ilyen gyorsan egy komoly kapcsolat meghozatala...

Most ez gáz? Mit tennétek a helyemben?

2014. nov. 6. 01:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

igen, gáz.. velem megcsinálta 1 csaj.. először és utoljára..

talizgattunk, mi is csókolóztunk, moziban is voltunk, telefonon beszélgettünk, tetszettünk egymásnak stb.. szóval jól indult.. ez tartott kb 1,5-2 hónapig. majd egyik nap felhívott, h baj van.. meg most időt kér magának. 2 nappal később kibökte, hogy nem akar senkivel komoly kapcsolatot.. 1 hétre rá már 1 másik pasival villogott.. akivel 1 hét után szakított..

fuck logic.

2014. nov. 6. 08:28
 22/27 A kérdező kommentje:
Meg én azt hittem eleinte, hogy az első tudja, mi a helyzet hiszen egy tàrskeresőn ismerkedtünk meg...
2014. nov. 6. 08:36
 23/27 Költőnő? ***** válasza:
Nézd. Nem bántani akarlak, de kétlem, h az első felé ez rendesen le lett kommunikálva, h Te egyértelműen kimondod h mikortól jártok. Mert ha igen, akk sztem nem írja ki. Ha meg mégis; akkor para.
2014. nov. 6. 08:41
 24/27 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem pedig a helyzet a következő: 1 hónap huszonévesen baromi sok idő.

Elvárod, hogy egy ivarérett férfi randizgasson meg beszélgessen meg tegye neked a szépet heteken át. Meg hogy filmezgessen veled. Meg hogy próbálja megnyerni a puncidat.

És persze ezt két emberrel is csinálod, mert hát "te csak ismerkedsz, KOMOLY KAPCSOLATOT akarsz", "nem ugrasz senki ágyába".

Tudod, ellentétben veled azok a lányok, akik helyesnek tartanak egy fickót, és lefekszenek vele 1 óra ismerkedés után, őszinték és rendesek, nincs velük baj.

Nem úgy, mint azokkal, akik a szexuális együttlét lebegtetett reményében a másik életét, erőforrásait rabolják le.

Az igazi gáz dolog azonban maga a kommentárod az eseményekre, hogy komoly kapcsolatot akarsz. Akarsz a lófäszt. Meglehetősen szenvtelenül éppen szintezel, belövöd azt, hogy egy helyes fickó meddig tud várni és mennyit képes áldozni a puncidra.

Ha minimális mértékben szólna ez a történet a szeretetről vagy akár csak a másik emberről, már rég lefeküdtél volna az egyikkel, és abbahagytad volna a másik hülyítését.

A szex jó. Ha nem lennél egy akkora ribi, mint amekkora vagy, nem kötnéd előszobáztatáshoz a testi szerelmet, hanem szimplán élveznéd. Amire, úgy tűnik, ellenszolgáltatások nélkül képtelen vagy.

2014. nov. 6. 09:13
 25/27 A kérdező kommentje:

Utolsó, örülök, hogy fogalmad sincs a dolgokról.

Ha akartam volna se történt volna meg az első fiúval, mivel írtam, hogy elég nagy nőcsábász és megmondta, mikor először voltam nála fenn, hogy szexre bármikor talál csajt, de engem nem rögtön megfektetni akar... szóval nem én "dolgoztatom a puncimért".

A másikkal meg eddig egyszer randiztam, kávézóban kellett volna szexelnem vele és akkor nem lennék ribi vagy hogy gondolod? :)

Amúgy meg megoldotta magát a helyzet, rájöttem, hogy egyikük fontosabb nekem, és már mindkettem tudják a történteket...

2014. nov. 6. 09:22
 26/27 anonim ***** válasza:
akk meg felesleges volt a kérdés..
2014. nov. 6. 09:27
 27/27 A kérdező kommentje:

nem volt felesleges, mivel itt a válaszolgatások közben jöttem rá bizonyos dolgokra... "sajnos" csak fiú barátaim vannak, akikkel ezt nem tudtam volna megbeszélni.

köszönöm a válaszokat :)

2014. nov. 6. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!