Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, amit csinálok?
24 éves lány vagyok, majd' fél éve szingli.
Van most két pasi, akikkel ismerkedem, egyiküket egy hónapja ismertem meg a másikat egy hete.
Elsővel voltam már több randin, csókolóztunk, voltam fent nála, de nem feküdtünk még le.
Másikkal eddig csak sétálgattunk beszélgettünk, bolondoztunk, még csók se volt.
A probléma ott kezdődik, hogy az első kirakta face-en, hogy 'kapcsolatban' és szeretné, ha én is így gondolnám, mármint hogy mi kapcsolatban vagyunk. Nem mondtam neki még, hogy mással is ismerkedem, mert egyelőre csak randizgatok meglátjuk alapon, de mivel egyikük ilyen komolyan gondolja, nem hiszem, hogy ezt sokáig csinálhatom még.
Viszont mindkettőjüket nagyon bírom és félek, hogy ha most kell választanom rosszul fogok dönteni, mert még egyikükkel sem alakult ki komolyabb érzelem, és nem tudhatom kibe fogok jobban beleszeretni, vagy kivel illünk jobban össze...
Számomra nem megy ilyen gyorsan egy komoly kapcsolat meghozatala...
Most ez gáz? Mit tennétek a helyemben?
Gáz.
Mégis hogy írhatod azt hogy komoly kapcsolatot szeretnél, ha megcsókolsz olyan embert akit nem is kedvelsz sőt utána még másokkal találkozgatsz?
Később bánni fogod hogy így viselkedtél egy olyan pasival aki komolyan vett téged.
Ez tényleg ribis. Ha abszolút nem érdekel valaki akkor minek csókolod meg?
A második pasi pedig lehet hogy jól bókol vagy jó a dumája, de lehet hogy csak azért szédít hogy ágyba vigyen és te a butus fejeddel az igazán téged kedvelőt meg elriasztod a ribis viselkedéseddel.
Ha egy pasi ezt kiírja fb-n akkor tényleg komolyan gondolja és szerintem is két szék közé a földre fogsz ülni amit meg is érdemelsz a rossz lépéseiddel.
Az elsővel egy hónap alatt hányszor találkoztatok? Hogy üdvözlitek egymást? Milyen szellemben telnek a randijaitok? Mert ha minden egy kapcsolatra utal, és Te nem szólsz, h ez még nem az; ő honnan tudná?
Mert lássuk be, az ritkán hangzik el, h na akkor mi most INNENTŐL járunk.
Egyébként azt nem tartom hibának h több pasival randizol eleinte, de azt igen, h erről másik nem tud.
Mert feltételezem, nem rakta volna ki, ha tudna a másikról.
Ez most már egy elég kellemetlen helyzet, de legközelebb tessék elejét venni azzal, h az elejétől kezdve következetesen őszinte vagy.
Néma gyereknek az anyja se látja a fától az erdejét.
Néma gyereknek az anyja se látja a fától a macit a málnásban. :)
Nekem épp az jutott az eszembe, hogy mi van ha az első megtudta valahogy, és így akarja kiugrasztani a nyulat a bokorból.
Nem sokszor taliztunk az egy hónap alatt, neki nincs sok ideje a munka miatt. A randik igazából abból állnak, hogy összefutunk, beszélgetünk, megnézünk egy filmet... én mindig meg szoktam beszélni a másikkal, hogy most akkor járunk-e stb.
Írtam, hogy kedvelem mindkettőt
azért hagytam, hogy megcsókoljon.
A másik meg kétlen, hogy csak ágyba akarna vinni, nem úgy ismertem és mondtam is neki, hogy nem az az első randin dönthető fajta vagyok. Sosem fordult még elő, mikor valakivel komoly kapcsolatot akartam, most se fog - habár iszonyat jó pasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!